Sweden Eco Shaving Soap, partasaippua

29,50 

Sweden Eco Shaving Soap, partasaippua

Luonnonmukainen ja mieto saippua parranajoon ja kasvojen pesuun.

Tuotetunnus 7350008511279
Tuotemerkki:

Kuvaus

Sweden Eco Shaving Soap, partasaippua

Luonnonmukainen ja mieto saippua parranajoon ja kasvojen pesuun. Sisältää oliiviöljyä ja aloe veraa, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Partasaippuan pehmeä vaahto minimoi ihoärsytyksen riskin.
Kosteuta partasuti ja ravista siitä ylimääräinen vesi. Kierrä sutia saippuassa, vaahdota kannessa tai suoraan ajettavalla iholla. Huuhtele parranajon jälkeen haalealla vedellä. Saippua soveltuu myös kasvojen puhdistukseen.
Kaikki ainesosat ovat 100 % luonnollisia ja 78 % on luonnonmukaisiksi sertifioituja. Djurens Rätt -yhdistyksen ja kansainvälisen PETA:n hyväksymä. 100% vegaaninen.

Sisältö:
Aloe veraa*, piparminttuvettä*, kasviperäistä pesuainetta, kasviper. glyserolia*, kasviper. pesuainetta, ksantaanikumia, arganöljyä*, taikapähkinää, kasviper. sorbitolia, merisuolaa, ruusuöljyä*, 2 kasvisuolaa, kasviper. emulgointiainetta, kasviparfyymia, vettä
*Luonnonmukaisesti sertifioitu: EEC 834/2007 ja USDA/FDA

Inci:
Sodium/potassium stearate, Sodium/potassium olivate*, Sodium/potassium cacao butterate*, Sodium/potassium shea butterate*, Sodium/potassium cocate*, Glycerin*, Aloe barbadensis leaf juice*, Kaolin, Sodium/potassium castorate*, Ascorbic acid, Citrus paradis, Citrus paradisi, Citrus aurantium, Citrus sensis, Citrus reticulata, Parfum, Aqua, Citral**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

Koko: 60 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sweden Eco Shaving Soap, partasaippua”