Sensitive Toner 100ml

43,50 

KAIKILLE HERKILLE IHOILLE

Tämä herkän ihon kasvovesi sisältää probioottisia uutteita ja prebiootteja, jotka tukevat ihon mikrobiomin tasapainoa. Hellävaraiset raaka-aineet kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

6 varastossa

Tuotetunnus 6009703195895
Tuotemerkit: ,

Kuvaus

Sensitive Toner herkälle iholle 100ml

  • HERKÄLLE IHOLLE

Erityispiirteet:

Kasvovedessä on uudentasoisia probioottisia uutteita, joiden avulla se suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä vahvistamalla ihon omaa suojabarriääriä. Probioottiset Lactobacillukset stimuloivat antimikrobisten peptidien tuotantoa ihossa, jotka tasapainottavat mikrobiomia.

Prebiootit, joita saadaan Yacon-nimisestä kasvista ravitsevat ihosi hyvinvoinnin kannalta juuri oikeita mikrobikantoja ja vahvistavat niiden kykyä taistella mikrobiomin optimaalista toimintaa häiritseviä mikrobikantoja vastaan.

Kasvovettä voi käyttää pitkin päivää rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Tärkeimmät aktiiviaineet:

Prebiootit – Inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridit ovat prebiootteja, jotka ravitsevat hyödyllisiä mikrobeja ja sen myötä estävät opportunististen mikrobilajien liiallista lisääntymistä.

Probiootit – Lactobacillus ja lactobacillus fermentaatti: molemmat probioottiset uutteet on lisätty tuotteeseen niiden mikrobiomia tasapainottavien ominaisuuksien vuoksi. Ne muuttavat ihon ekosysteemiä niin, että ihon omat suojamekanismit vahvistuvat.

Aloe vera ja Maitohappo –  Kosteuttavat tehokkaasti herkkää ihoa.

Käyttö:

Ravista kasvovettä kevyesti, sulje silmät  ja suihkauta 1-6 pumppausta suoraaan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kosteusvoiteen levittämistä.

Tuote on suunniteltu herkän ihon tarpeisiin. Tavoitteena on parissa kolmessa kuukaudessa saada ylireagoiva ja yliherkkä iho rauhoittumaan niin, että se toimii normaalisti.

On erittäin tärkeää, että tänä aikana ei käytetä muiden tuotemerkkien tuotteita, sillä se voi häiritä Sensitive-linjan tuotteiden toimintaa.

INCI:

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Lactobacillus, Inulin*, Lactobacillus Ferment, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Aqua (Water), Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Vanillin, Gamma Decalactone *ingredients from organic farming 99.95% of the total ingredients are from natural origin 95% of the total ingredients are from Organic Farming

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sensitive Toner 100ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *