Rose Love Balm

13,00 

Rose Love Balm huulivoide

Luonnollinen voide, joka kosteuttaa, pehmentää ja suojaa kuivaa tai halkeillutta ihoa. Hajustettu ruusulla.

Varasto loppu

Tuotetunnus 708177066866
Tuotemerkki:

Kuvaus

Rose Love Balm huulivoide

Luonnollinen voide, joka kosteuttaa, pehmentää ja suojaa kuivaa tai halkeillutta ihoa. Hajustettu ruusulla. Ylivoimainen ihonhoitovoide, joka kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää, kuivaa tai halkeillutta ihoa. Voidaan käyttää huuliin, kynsinauhoihin, kyynerpäihin tai mihin vain missä iho on kuivaa ja ärsyyntynyttä.
Miedosti hajustettu ruusuilla. Suojaa ihoa kuivuudelta.
Antaa antioksidanttisuojan.

Raaka-aineet:

  • Oliiviöljy, safloriöljy ja mehiläisvaha pitävät ihon pehmeänä, kimmoisana ja hoidettuna.
  • E-vitamiini ja soijapapuöljy suojaavat ihoa kuivuudelta ja antavat antioksidanttisuojan.
  • Bisabolol rauhoittaa ihoa ja vähentää ärsytyksen aiheuttamaa punaisuutta.

Käyttöohjeet:
Käytä vapaasti huuliin, kyynerpäihin, käsiin – tai mihin tahansa alueelle, joka on hellän hoidon tarpeessa. Käytä niin usein, kuin koet tarpeelliseksi.

INCI:

Olea europaea (oliivi) Fruit Oil; Cera Alba (mehiläisvaha); Cetearyl Alcohol; Carthamus tinctorius (saflori) Seed Oil; Caprylic/Capric Triglyceride; Fragrance (parfyymi)*; Glycine soja (soijapapu) Oil; Calendula officinalis Flower Extract; Chamomilla recutita (kamomilla) Flower Extract; Althaea officinalis Root Extract; Rosa gallica Flower Extract; Bellis perennis (tuhatkauno) Flower Extract; Viola odorata Extract; Viola tricolor Extract; Echinacea purpurea Extract; Bisabolol; Tocopherol; Phenoxyethanol; Ethylhexylglycerin; Totarol; Dehydroacetic Acid; Citral*; Eugenol*; Geraniol*; Linalool*; Citronellol*.

*Luonnollisista eteerisistä öljyistä (ruusu)