Organisk Mirakelolja – Organic Miracle Treatment Oil

81,00 

Organisk mirakelolja 75 ml

Denna lyxiga oljebehandling förbättrar hudens elasticitet med en bas av Ashwagandha, gurkmeja och kallpressad jojobaolja. Oljan bidrar till att förbättra hudens utseende och ger en intensiv näring för den torra eller skadade huden

Varasto loppu

Tuotetunnus 5060173720063
Tuotemerkit: ,

Kuvaus

Organisk mirakelolja 75 ml

Denna lyxiga oljebehandling förbättrar hudens elasticitet med en bas av Ashwagandha, gurkmeja och kallpressad jojobaolja. Oljan bidrar till att förbättra hudens utseende och ger en intensiv näring för den torra eller skadade huden, medan desinficerande vit sandalwood hjälper till att ta bort gifter. Dessutom är gurkmeja effektivt för att minska pigmentering och bekämpa akne. En mängd lugnande gräsarter bidrar till att minska hudirritationer och denna olja är idealiskt för oljiga hudtyper. Denna multifunktionsolja kan appliceras på både ansikte och kropp.

100% aktiv

€ 81,00

Användning:
Ta en liten mängd olja och kombinera med vår dag eller nattkräm. Du kan också blanda oljan med någon av våra vackra masker för att ge extra näring. När du applicerar på kroppen, massera in oljan i huden efter ett bad eller dusch. Det är också lämpligt att använda oljan som hårmask för en torr hårbotten: Massera in oljan i hårbotten och låt den sitta i 20 minuter. Svep in håret i en varm, fuktig handduk. Skölj därefter med ett organiskt schampo. Om du är gravid, kan du undvika sträckmärken genom att massera oljan på magen två gånger om dagen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Organisk Mirakelolja – Organic Miracle Treatment Oil”