Ale!

Lingonberry Shampoo Anti-Dandruff 275ml

21,00  10,85 

Sisältää aktiivista siemenöljyä puolukkaasta, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Vastuu hilseestä ja tasapainottaa.

Varasto loppu

Tuotetunnus 7340066802112
Tuotemerkit: ,

Kuvaus

Care of Gerd Lingonberry Shampoo Anti-Dandruff 275ml

Sisältää aktiivista siemenöljyä puolukkaasta, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Vastuu hilseestä ja tasapainottaa. Toivomme, että kerralla voimme auttaa sinua hiuspohjan ongelmia. SLS: n lopettaminen auttaa monia. Liuos voi olla lievempi pinta-aktiivinen aine. Ajattele sokerin kulutusta! Ajattele mitä muotoilutuotteita käytät! Monet muotoilutuotteista sisältävät voimakkaita alkoholeja ja silikonit, jotka voivat ärsyttää hiuspohjan. Koko Eco Hiustenhoitosarja on saanut GREEN SALONG -organisaation raskaimmat sertifikaatit. Tämä tarkoittaa, että shampoot eivät sisällä SLS: ää, parabeenejä tai muita haitallisia aineita ihmisille ja ympäristölle. Nizzat pinta-aktiiviset aineet (aine, joka aiheuttaa shampoo rauhoittaa) voit pestä hiuksesi kahdesti ensimmäisten viikkojen aikana, kun suihkuta. Kun olet poistanut hiuksesi muovista ja silikonista, sinun tarvitsee vain pestä hiuksesi kerran.

INCI:

Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Hydrolyzed Silk, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Glycerin, PCA Glyceryl Oleate, Sodium PCA, Citrus Nobilis Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Xanthan Gum.