Hoitoainepala Pörrö

20,00 

Famo hoitoainepala Pörrö korjaa vaurioituneita hiuksia ja helpottaa kammattavuutta.

8 varastossa

Tuotetunnus 643007300013
Tuotemerkki:

Kuvaus

Famo hoitoainepala Pörrö korjaa vaurioituneita hiuksia ja helpottaa kammattavuutta. Kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää. Hampunsiemenöljy ravitsee. Vehnäproteiini korjaa ja helpottaa kammattavuutta.

Hoitoainepala on erittäin tehokas ja äärettömän riittoisa luonnonkosmeettinen hoitoaine, jonka käyttö tulee riittoisuutensa vuoksi huomattavasti edullisemmaksi kuin ns.normaalin pullossa myytävän hoitoaineen. Hoitoainepala on hyvin ekologinen, koska vältät turhan muovin ja tilaa vievän pullotetun veden ostamisen.

Hoitoainepalan käyttö: Kokeilemalla löydät itsellesi parhaiten toimivan tavan. Voit hieroa palaa käsiisi ja laittaa hoitoainetta käsistäsi pestyihin hiuksiin ja huuhdella sen jälkeen hiukset normaalisti. Tai voit ”kammata” suoraan palalla märkiä hiuksiasi. Ei kannata hieroa liikaa, pala on hyvin tehokas.

INCI: Theobroma cacao seed butter, cetyl alcohol, behentrimonium methosulfate, butylene glycol, Olea europaea (olive)fruit oil, Avena sativa kernel oil, Orbiqnya oleifera seed oil, Cannabis sativa seed oil, hydrolyzed wheat protein

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoitoainepala Pörrö”