Hempitan Body Tan Water – Medium/Dark 140ml

35,95 

2 varastossa

Tuotetunnus 9347597000978
Tuotemerkki:

Kuvaus

Eco by Sonya Hempitan Body Tan Water™ on ekologisesti sertifioitu itseruskettava neste, joka antaa pitkäkestoisen tummanruskean sävyn ja sisältää hampunsiemenistä peräisin olevaa uutetta, jolla on ilmiömäiset kosteuttavat ominaisuudet. Hempitan Body Tan Water™ on valmistettu vain ekologisista ja luonnollisista ainesosista ja sillä on helposti levittyvä koostumus. Antaa pitkäkestoisen värin, kuivuu välittömästi ja tuoksuu ihanalta. Rauhoittava ja kosteuttava ominaisuus, vähentää ihoärsytystä. Ei tuki ihohuokosia. Suihkuta tasainen kerros iholle, hiero Tan Applicator Mitt -hanskan avulla. Huuhtele suihkussa tunnin jälkeen. Väri jatkaa kehittymistä 24 tunnin ajan.

Hempitan – Body Tan Water – Saat parhaan lopputuloksen ja tasaisen, pitkäkestoisen sävyn, kun kuorit ihon 24-48 tuntia ennen käsittelyä ja pidät sen jälkeen ihon kosteutettuna ja pehmeänä. Kuori iho 24-48 tuntia ennen Hempital Body Waterin käyttöä. Ravistettava ennen käyttöä. Levitä tasainen, runsas kerros puhtaalle, kuivalle iholle. Aloita nilkoista ja etene ylöspäin. Levitä Tan Applicator Mitt -käsineen avulla tai halutessasi käsilläsi. Puhdista kädet huolellisesti jälkeenpäin. Anna vaikuttaa iholla 1 tunti ja huuhtele suihkussa. Vältä kosketusta silmien kanssa ja tee aina allergiatesti ennen käyttöä.

INCI:
Hemp Seed*, Cacao**, Hyaluronic**, Coconut Water*, Sweet Orange Oil*, Aloe Vera Juice*, DHA (Sugar Derived)**, Radish Root**, Glycerin (Vegetable Derived)*, Sodium Cocoyl Glutamate (Coconut & Sugar Derived)**, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Glyceryl Caprylate**, Sodium Surfactin (Lipopeptide)**, Natural Fragrance**, Dehydroxanthan Gum (Sugar Derived)**, Polyglyceryl-6 Oleate (Vegetable Derived)**, Maltodextrin**, Citric Acid (Fruit Derived)** Certified Organic* Natural**. Please note that ingredients may change from time to time. You will find an updated list of ingredients on the package.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hempitan Body Tan Water – Medium/Dark 140ml”