Probiotic Serum+ 30 ml

116,00 

Tunnistimme kirjon probioottilajeja, jotka ovat olennainen osa ihon terveyttä. Lisäsimme niitä tähän mullistavaan tuotekoostumukseen.

1 varastossa

Tuotetunnus 6009703191361
Tuotemerkit: ,

Kuvaus

Esse Skincare Probiotic Serum+ 30 ml

  • KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Ominaisuudet:

Yksi millilitra seerumia sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia.
Olemme tunnistaneet kirjon probioottilajeja, jotka ovat olennainen osa ihon terveyttä. Lisäsimme niitä tähän mullistavaan tuotekoostumukseen. Probioottimikrobit aktivoituvat tullessaan kosketuksiin iholla olevan kosteuden kanssa.
Kun ne ovat aktivoituneet, ne auttavat ihoa korjaamaan epätasapainotiloja ja vahvistavat ihon suojabarriääriä tehden ihosta kiinteämmän, täyteläisemmän ja kimmoisamman. Tämä seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sillä on pitkälle kehittynyt kyky luoda iholle tasapainotila. Siksi se se on poikkeuksellisen tehokas stressaantuneelle iholle.

Käyttö & vinkit :

Levitä pieni määrä iholle kahdesti päivässä ennen kosteusvoidetta.

INCI:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrogenated Vegetable Oil, Isoamyl Laurate, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Lactobacillus, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming

100% of the total ingredients are from natural origin

85% of the total ingredients are from Organic Farming

Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to

ECOCERT Standard available at http://cosmetics.ecocert.com