Ale!

B2 Hair Serum 200ml

35,00  17,50 

c/o GERD’S B2 HAIR SERUM on äärimmäinen hiuksiin jätettävä tuote, joka kosteutta ja säilyttää hiusten kuntoa, estää pörröisyyttä ja antaa hiuksille välittömän kiillon.

Varasto loppu

Tuotetunnus 7340066802006
Tuotemerkit: ,

Kuvaus

Care of Gerd B2 Hair Serum 200ml

Marjansiemenöljy imeytyy hiukseen tekemättä sitä raskaaksi tai tahmeaksi.

Käyttö:

Kosteisiin hiuksiin: Levitä pieni määrä hiuksiin ennen kampaamista.

Kuiviin hiuksiin: Levitä saadaksesi lisäkiiltoa tai kevyeen muotoiluun. Ei huuhdella pois!

Kampaaja Johan Wiklund sanoo:

Kehittäessäni B2:n luotin monikäyttöiseen perustuotteeseen. Sen piti olla hiuksiin jätettävä, toimia selvittävänä, kosteuttavana, estää elastisuutta ja pörröisyyttä ja antaa hieman tukea juuriin. Se vei kaksi vuotta ja 800 kliinistä testiä, mutta nyt se on tässä!

B2 HAIR SERUMilla on eri ominaisuuksia eri hiustyypeille:

Pohjoismaiset ohuet hiukset

Hiuksesi saavat volyymiä, jollaiseen ne eivät ole tottuneet. Puolikas pumppaus B2 HAIR SERUMia saa aikaan näkyvän eron.

Kiharat hiukset

Hiuksesi tarvitsevat lisäkosteutta, tiedät sen varmasti itsekin. Kuivaa hiukset pyyhkeellä ja ota puolikas pumppaus B2 HAIR SERUMia, hiero ja levitä tasaisesti hiuksiin. Hiusten kosteus on ihanteellinen ja kiharat ovat siistit ja pörröttömät.

Aasialaiset hiukset/”lasihiukset”

B2 HAIR SERUM mullistaa hiuselämyksesi. Käytännössä volyymi ja aasialainen hius eivät kulje käsi kädessä. Testiryhmämme ohuine ja aasialaisine hiuksineen lähes itki onnesta…

Kaksihaaraiset hiustenlatvat

Ok, tiedän, että se kuulosta kauhealta, kun sanon, että voit heittää menemään kaikki öljyt ja mitä nyt käytätkään kaksihaaraisten korjaamiseen. B2 kosteuttaa ja korjaa haarautuneita hiusten latvoja. Lupaan!

INCI:

Aqua, Hydrolyzed Silk (från silkesfibrer), Xanthan Gum, Glyceryl Stearate Citrate (från majs), Cetearyl Alcohol (av vegetabiliska oljor), Glycerin (från vegetabiliska fetter), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citrus Nobilis Oil (eterisk olja av mandarin), Citrus Grandis Peel Oil (eterisk olja av Grape), accinium Myrtillus Seed Oil (blåbärsfröolja), Glyceryl Caprylate (av vegetabiliska oljor).