Ale!

Accessory Kabuki Brush n°2

23,50  11,75 

Couleur Caramel Accessory Kabuki Brush n°2
Päästä pyöristetty jaämäkkä Kabuki-sivellin on välttämätön apuväline mineralimeikkipuuterin levityksessä.

Varasto loppu

Tuotemerkki:

Kuvaus

Accessory Kabuki Brush n°2

Välttämätön apuväline mineraalimeikkipuuterin levitykseen
Couleur Caramelin kubuki-siveltimen valmistuksessa on käytetty aitoa vuohenkarvaa.

Kabuki-sivellin on välttämätön apuväline mineralimeikkipuuterin levityksessä. Jos levität mineraalimeikkipuuterin pehmeällä puuterisiveltimellä saat íholle puuteroidun pinnan mutta et oikeaa meikkipohjaa. Kabuki-siveltimessä on lyhyt, jämäkkä karva ja päästä pyöristetty muoto. Mneraalimeikkipuuteri jää kabuki-siveltimen karvojen väliin ja on helppo pyöritellä iholle tasaiseksi ja sileäksi meikkipohjaksi.

MEIKKIVINKKI : Couleur Caramelin mineraalimeikkipuuteri on erittäin hienojakoinen. Tasaisemman ja kauniimman lopputuloksen aikaansaamiseksi on parempi levittää puuteria pieni määrä kerrallaan. Sirota mineraalimeikkipuuteri rasiasta pieni määrä puuteria rasian kannelle. Pyörittele puuteri kabuki-siveltimen karvojen väliin. Pyörittele puuteri kasvoille kevyesti painaen vähän niinkuin hieroisit puuterin ihoon. Voit halutessasi lisätä mineraalipuuteria usemman kerroksen. Mineraalimeikkipuuteri tarvitsee hetken asettuakseen iholle.

Muistathan pestä meikkisiveltimesi säännöllisesti, mielellään kerran viikossa. Omassa kotikäytössä et tarvitse vahvoja pesu- tai antibakteerisia tuotteita. Kasviöljypohjainen saippua kuten esimerkiksi alep-saipppua ja vesi riittää oikein hyvin. Jos peset luonnonkarvasivellintä liian voimakkaalla pesuaineella, peset samalla karvan oman luonnollisen rasvan pois ja siveltimestäsi tulee karhea ja vähemmän miellyttävän tuntuinen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Accessory Kabuki Brush n°2”