En del har redan tagit fram sina vinterjackor och mössor, medan andra håller kvar vid sina höstkappor. Vädret blir ju trots allt bara kallare och man söker sig inne under filten med en varmkopp kaffe eller te. Visste du att vi erbjuder något som är ännu mysigare och ännu skönare? Nämligen, hotstone massage!

En hotstone massage består av 60 minuters helkroppsmassage med uppvärmda släta stenar för en djupare avslappning och muskelsmärtslindring. Värmen som avges från stenarna skapar en fridfull och lugnande effekt på kroppens nervsystem och lämpar sig extra bra för de med stela muskler, stress, sömnlöshet, depression och spänningar. Vi har även möjligheten att erbjuda er denna behandling tillsammans med någon du håller kär t.ex. en vän, syskon eller partner i vårt duo rum. I vårt duo rum har vi två stycken massagebäddar och vi är alltid två kosmetologer som betjänar er.

Att tänka på innan och efter din hotstone massage behandling:

Du bör avstå från denna behandling ifall du har infektion i kroppen såsom feber eller förkylning, kraftiga eksem, högt blodtryck, hjärt-och kärlsjukdomar, öppna sår, graviditet, åderbråck, cancer, diabetes eller inflammationer i kroppen.

Efter behandlingen ger vi er ett glas vatten och hänvisar er till att dricka tillräckligt med vatten inom de närmsta dagarna. Eftersom massage sätter igång blod- och lymfcirkulationen så börjar toxiner och slaggämnen i kroppen cirkulera runt och då är det viktigt att vi renar kroppen med vatten så att vi sedan kan kissa ut det.

En 60 minuters hotstonemassage erbjuder vi för 80€ och kommer man till vårt DUO rum så är priset 70€/person, så ni kan boka tid via vår hemsida eller ringa oss. Varmt välkomna! 🙂

Översätt/Kääntää