Lilla Julljuskollektionen

29,95 

Hattbox, trumma, cylinderask. Kärt barn har många namn. Klintas Julljuskollektion har under många år skymtats under julgranar runtom i Skandinavien. I år har den svidat om till en lite lyxigare kostym och kommer med all säkerhet att glädja många damer och herrar i sin nya mundering. Innehållet är detsamma – tre Massageljus med fantastiska ingredienser tillverkade i Europa. Men dofterna är nya, fräscha och lockar snabbt fram en gyllene julstämning!

Artnr: 7340141002703
Brand:

Beskrivning

 

Apelsin & Kryddnejlika 18h: Apelsin & Kryddnejlika är en riktigt klassisk juldoft. Solmogen apelsin och torkad kryddnejlika blandas med kanel och en gnutta vanilj och ger en varm, kryddig och fullkomligt förförande doft. Ett ljus som hör julen till.

Guld, Rökelse & Myrra 18h: Denna saliga doftkombination var populär långt innan de tre vise män kom. Framförallt myrra och rökelse har använts i tempel världen över och för att försköna kvinnor i det gamla persiska riket. Vi på Klinta gillar den lyxiga, djupa och rika doftkompotten från skarpa citroner, solmogna apelsiner och söt vanilj i härlig blandning med mörkare patchouli och blommig jasmin. En ovanlig blandning som verkligen stimulerar doftsinnet!

Mistelbär 18h: Klintas fridlysta Mistelbär är en sötsyrlig kombination med bas av fruktbär och undertoner av vanilj och äpple. En doft som ljudligt och lättsamt kallar samman älskade under misteln som lockar kyss efter kyss efter kyss.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lilla Julljuskollektionen”