Hoitoainepala tuoksuton Takku

20,00 

Hoitoainepala tuoksuton Takku

Uudistaa kuivia ja elottomia hiuksia.

Slut i lager

Artnr: 643007300010
Brand:

Beskrivning

Famo palahoitoaine, Takku tuoksuttomana versiona. Nyt uusi pöllönmuotoinen, entistä isompi pala. Hoitoainepala on erittäin tehokas ja äärettömän riittoisa luonnonkosmeettinen hoitoaine, jonka käyttö tulee riittoisuutensa vuoksi huomattavasti edullisemmaksi kuin ns.normaalin pullossa myytävän hoitoaineen. Hoitoainepala on hyvin ekologinen, koska vältät turhan muovin ja tilaa vievän pullotetun veden ostamisen.

Famo hoitoainepala Takku tuo helpotusta takkutukille: Pesun jälkeen takuton tukka on helppo selvittää. Takku hoitaa ja uudistaa kuivia hiuksia sekä sulkee kaksihaaraisia. Loistotuote erityisesti kaikille pitkätukille.

Hoitoainepalan käyttö: Kokeilemalla löydät itsellesi parhaiten toimivan tavan. Voit hieroa palaa käsiisi ja laittaa hoitoainetta käsistäsi pestyihin hiuksiin ja huuhdella sen jälkeen hiukset normaalisti. Tai voit ”kammata” suoraan palalla märkiä hiuksiasi. Ei kannata hieroa liikaa, pala on hyvin tehokas.

INCI: Theobroma cacao seed butter, Cetyl alcohol, Behentrimonium methosulfate, Butylene qlycol, Olea europaea (olive) fruit oil, Glycine soja (soybean) oil, Coffee arabica (seed) oil, Bertholletia excelsa seed (brazil nut) oil

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Hoitoainepala tuoksuton Takku”