Handlotion Honung & Ringblomma

22,95 

Vår Handtvål och Handlotion har tagits fram med stor omtanke om miljö, etik och förstås kvalité. Resultatet är en vegetabilisk, väldoftande och handgjord näringsbomb, utan vare sig parabener, färgämnen, sulfater eller andra konstigheter, som effektivt tar bort smuts och bakterier. Vi har inte ens använt parfymolja, utan alla de fantastiska dofter du känner är helt från eteriska oljor som pressats ur frukter, blommor och örter. Samtidigt som din hud tar upp de många fördelar som finns i oljorna, så får du aromaterapi på köpet. Ta gärna några sekunder och dra ett djupt andetag nästa gång du tvättar eller smörjer in händerna ett ypperligt sätt att ta en minipaus i vardagen.

Slut i lager

Artnr: 7340141001249
Brands: ,

Beskrivning

Honung & Ringblomma
Vi kan tala länge om alla fördelar med Honung*, men ska försöka hålla oss till de viktigaste. Honung har använts som hudsalva
i över 5000 år och är både antiseptisk och antibakteriell. Den är också väldigt mjukgörande och fuktighetsbevarande och efterlämnar en vacker lyster. Honungen vi använder kommer ifrån vildvuxna hedar i Cornwall. Vi använder rå honung som endast silats från småbitar av bivax och inte hettats upp, så den innehåller fortfarande pollen och alla de mediciniska fördelar från blommorna och örterna där bina samlar sin nektar.
Ringblomma har använts i över 1000 år på grund av dess sårläkande effekter, men den vackra orangefärgade blomman används till allt möjligt: drycker, medicin, kosmetik, färgämne och mat. Inom örtmedicin används Ringblomma i förband till brännskador,
frostskador och sår. Inom Klintakollektionen används den för att lugna ner irriterad hy och läka småsår. Honung & Ringblomma passar alla hudtyper men används med fördel till torr eller näringsfattig hy.
*Finstilt om vår honung:Honung är den enda produkten i Klintas Kollektion som inte är vegetabilisk. Vår honung produceras av engelska småodlare vars kupor ligger på landsbygden skyddade från industri och jordbruksbesprutning. Vi väljer fler odlare framför större odlare för att garantera att det finns tillräckligt med överskottshonung för att bina själva ska kunna övervintra och återbygga på våren utan att behöva matas med socker eller tillskott. På så vis mår bina bäst, och vi får också den mest naturliga och näringsrika honungen.
INGREDIENTS HAND LOTION: AQUA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, BEESWAX, PEG-20 STEARATE, HONEY, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handlotion Honung & Ringblomma”