Rea!

Accessory Kabuki Brush n°2

23,50  11,75 

Couleur Caramel Accessory Kabuki Brush n°2
En kabuki-borste är ett absolut nödvändig tillbehör till mineralpuderfoundation.

Slut i lager

Beskrivning

Accessory Kabuki Brush n°2

Couleur Caramels Kabouki-borste är tillverkad av naturligt gethår.

En kabuki-borste är ett absolut nödvändig tillbehör till mineralpuderfoundation. Applicerar du en mineralpuderfoundation med en mjuk puderborste får du bara en pudrig yta men inte en riktig sminkbas. Kabuki-borsten är kort, avrundad och mjuk men ändå fast vilket gör att man lätt kan fånga upp pudret in i borstarna och sen med ett litet tryck och roterande rörelser ”massera” pudret in i huden för en fin och jämn sminkbas.

SMINKTIPS : Strö en liten mängd mineralpuder på insidan av locket. Fånga upp pudret in i borstarna. Knacka bort överflödigt puder. Applicera mineralpuder på ansiktet med lite tryck och roterande rörelser. Lägg på flera lager tills du har nått den önskade resultaten. Kom ihåg att mineralpuder behöver några minuter för att sätta sig.

Glöm inte att tvätta dina sminkborstar regelbundet, helst en gång varje vecka. För eget hemmabruk behöver du inte starka tvätt- eller bakteriedödande medel utan vatten och en ekologisk tvål räcker jättebra. Om du använder ett för starkt tvättmedel tvättar du bort det naturliga fettet i håret och borsten blir så småningom grov och mindre behaglig att använda.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Accessory Kabuki Brush n°2”