Kika´s Team


Marika Ägare / Kosmetolog

Företagare, kosmetolog och mamma till fem underbara busar. Vill ge alla lite lyx i vardagen med sköna naturliga produkter och behandlingar. För att Du är vacker, för att Du får vara naturlig, för att Du är DU! Just därför finns vi här!

Boka din tid här!

Generic placeholder image

Natalie Kosmetolog

Mitt namn är Natalie, jag är född år 1998 och kommer från Vörå men bor numera i Vasa. Våren 2019 blev jag färdig utbildad kosmetolog från Vamia och våren 2017 blev jag färdig närvårdare med studentexamen från yrkesakademin i Vasa. Min dröm om att bli kosmetolog tändes då jag som 13-åring fick mina första problem med hyn och jag har vandrat genom produkternas djungel för att idag hitta ekologisk hudvård, därifrån kommer en stor del av mina erfarenheter och också mitt stora intresse. Jag brinner främst för att vårda huden och mitt mål med mina behandlingar är att få kunden djupt avslappnad och få känna sig fräsch och vacker. Jag drivs av att få se resultat och nöjda kunder. Du är så varmt välkommen med frågor och funderingar, jag hjälper dig gärna. Hoppas vi ses!

Till mig kan du boka in dig för:

-Ansiktsbehandlingar
-Yumi Lashes & Brows
-Bio Sculpture gelnaglar
-Sockringar
-Fransfärg, brynfärg & brynformning
-Manikyr
-Fotvård
-Make-up
-Helkroppsmassage
-Rygg & nackmassage
-Hotstone massage
-Aromaterapi massage

Varmt välkommen!

Boka in en tid till Natalie!

Generic placeholder image

Anne Ekofrisör

Jag heter Anne och jag är ekofrisör. Jag har jobbat 15 år i branschen. När jag blev överkänslig för vanliga hårfärger hittade en ny fantastisk värld i växtfärgerna. Här på Kikas använder jag växtfärger då jag betjänar er. Jag gör gärna förvandlingslekar, där vi väljer färg för ditt hår enligt hudton. Genom klippningen får vi också fram stora förändringar. Du kan boka in dig till mig för följande tjänster:

- klippningar
- växtfärg/ halvsyntetisk färg
- lerblekning/ vanlig blekning
- kamningar
- algbehandlingar
- vård av hårbotten
- förvandlingslek
- hårförlängningar (sinetter, tejp och Mago)
- Bio Sculpture gelnaglar

Varmt välkommen!

Boka din tid till Anne här!

Generic placeholder image

Mari Kosmetolog

Mitt namn är Mari. Jag är utbildad kosmetolog och socionom. Jag har jobbat som kosmetolog över 10 år och efter att ha jobbat som socionom en tid är jag nu hos Kika´s tillbaka vid det jobb som mitt ligger närmast mitt hjärta. I mitt arbete vill jag ge dig avslappning, välmående och vårda just din hud med effektiv naturkosmetika. Välkommen och njuta.

Till mig kan du boka in dig för:

- Ansiktsbehandlingar
- Klassisk massage för hela kroppen
- Helkroppsbehandlingar
- Hot Stone massage
- Fotvård
- Manikyr

Boka in en tid till Mari!

Generic placeholder image

Laura Kosmetolog

Mitt namn är Laura och efter sommaren studerar jag mitt sista år till kosmetolog på Vamia. Jag erbjuder dig många olika behandlingar, till exempel sockring, handvård, fotvård och ansiktsbehandlingar. Speciellt sockring ligger mig varmt om hjärtat. Välkommen att njuta av underbara behandlingar och för att hitta rätt produkter för just din hud.

Boka din tid till Laura här!

Generic placeholder image

Henni Kosmetolog

Mitt namn är Henni och jag är mamma åt två härliga pojkar. Till yrket är jag kosmetolog och makeup artist. För närvarande studerar jag till estenom vid yrkeshögskolan Novia. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och hudvård, och på senare år har jag också fallit för naturkosmetik . Jag hjälper gärna dig med att hitta rätt hudvårdsprodukter och vägleda dig i deras användning.

Boka din tid till Henni här!

Generic placeholder image