Kika´s Team


Marika Ägare / Kosmetolog

Företagare, kosmetolog och mamma till fem underbara busar. Vill ge alla lite lyx i vardagen med sköna naturliga produkter och behandlingar. För att Du är vacker, för att Du får vara naturlig, för att Du är DU! Just därför finns vi här!

Boka din tid här!

Generic placeholder image

Marielle Kosmetolog

Mitt namn är Marielle, 25 år och uppvuxen i Södra Vallgrund. Utbildad estenom från Novia och hud- & spaterapeut med internationell CIDESCO examen från yrkeshögskola i Stockholm. Jag brinner för att rå om andra och för mig är det viktigt att just du får det lilla extra. Till mig är du välkommen med alla dina frågor och funderingar, stora som små. Jag har också en stor passion för make up, och gör dig gärna lite extra vardagsfin eller fixar dig till festen. Välkommen in så tar jag hand om dig!

Till mig kan du boka in dig för en:
- Ansiktsbehandling
- Klassisk massage för hela kroppen
- Helkroppsbehandlingar
- Make-up
- Lätt kamning
- Hot Stone massage
- Candying (borttagning av hår)
- Fotvård
- Manikyr
- Indisk huvudmassage

Boka din tid till Marielle här!

Generic placeholder image

Elin Ekofrisör

Elin heter jag och är uppväxt i oravais men bor numera i korsholm med min sambo och våran katt.
Min utbildning har jag fått i Vasa och är examinerad frisör och certifierad ekofrisör.
Jag brinner för att ditt hår skall se friskt ut och må bra!
Om du vill ha en ny färg eller frisyr som passar dig så har du kommit rätt!
Varmt välkommen!

Till mig kan du boka in dig för:
- Klippning
- Färgning med certifierade ekologiska ingredienser
- Växtfärgning
- Ljusfärgning med lera
- Slingor
- Indisk huvudmassage
- Energiklippning
- Bryn och fransar (färgningar och formningar)
- Kamningar
- Make-up
- Algbehandling

Boka din tid till Elin här!

Generic placeholder image

Henni Kosmetolog

Mitt namn är Henni och jag är mamma åt två härliga pojkar. Till yrket är jag kosmetolog och makeup artist. För närvarande studerar jag till estenom vid yrkeshögskolan Novia. Jag har alltid varit intresserad av skönhet och hudvård, och på senare år har jag också fallit för naturkosmetik . Jag hjälper gärna dig med att hitta rätt hudvårdsprodukter och vägleda dig i deras användning.

Boka din tid till Henni här!

Generic placeholder image

Laura Kosmetolog

Mitt namn är Laura och efter sommaren studerar jag mitt sista år till kosmetolog på Vamia. Jag erbjuder dig många olika behandlingar, till exempel sockring, handvård, fotvård och ansiktsbehandlingar. Speciellt sockring ligger mig varmt om hjärtat. Välkommen att njuta av underbara behandlingar och för att hitta rätt produkter för just din hud.

Boka din tid till Laura här!

Generic placeholder image

Mari Kosmetolot

Mitt namn är Mari. Jag är utbildad kosmetolog och socionom. Jag har jobbat som kosmetolog över 10 år och efter att ha jobbat som socionom en tid är jag nu hos Kika´s tillbaka vid det jobb som mitt ligger närmast mitt hjärta. I mitt arbete vill jag ge dig avslappning, välmående och vårda just din hud med effektiv naturkosmetika. Välkommen och njuta.

Till mig kan du boka in dig för:

- Ansiktsbehandlingar
- Klassisk massage för hela kroppen
- Helkroppsbehandlingar
- Hot Stone massage
- Fotvård
- Manikyr

Boka in en tid till Mari!

Generic placeholder image

Natalie Kosmetolog

Mitt namn är Natalie, jag är 21 år gammal och kommer från Vörå men bor numera i Brändö med min sambo. Våren 2019 blev jag färdig utbildad kosmetolog från Vamia och våren 2017 blev jag färdig närvårdare med studentexamen från yrkesakademin i Vasa. Min dröm om att bli kosmetolog tändes då jag som 13-åring fick mina första problem med hyn och jag har vandrat genom produkternas djungel för att idag hitta ekologisk hudvård, därifrån kommer en stor del av mina erfarenheter och också mitt stora intresse. Jag brinner främst för att vårda huden och mitt mål med mina behandlingar är att få kunden djupt avslappnad och få känna sig fräsch och vacker. Jag drivs av att få se resultat och nöjda kunder. Du är så varmt välkommen med frågor och funderingar, jag hjälper dig gärna. Hoppas vi ses!

Till mig kan du boka in dig för en:
-Ansiktsbehandling
-Fotvård
-Fransfärg, brynfärg & brynformning
-Manikyr
-Helkroppsmassage
-Rygg & nackmassage
-Hotstone massage

Välkommen!

Boka in en tid till Natalie!

Generic placeholder image