Kika´s Jul

Kom och fira Julen tillsammans med Kika´s Natural Green Beauty & Spa!

November kommer med stormsteg och våra julförpackningar har anlänt. Underbara produkter i stort urval och JA helt naturliga!

 


Ren glädje, i Jurlique förpackning! Fa la la luxurious

Upptäck årets Julförpackningar!
Detta år har Jurlique noggrant valt ut förstaklassiga gåvor som du kan ge till någon du håller kär eller varför inte till dig själv. Dessa gåvor är produkten av naturligt odlade råvaror, för att ge din hud endast det bästa! Julpaketen är ett utmärkt tillfälle att pröva på Jurliques produkter.

Hämta din julförpacking här!

Generic placeholder image

Lilla Julljuskollektionen 2017 Klappat & Klart!

Hattbox, trumma, cylinderask. Kärt barn har många namn. Klintas Julljuskollektion har under många år skymtats under julgranar runtom i Skandinavien.
I år har den svidat om till en lite lyxigare kostym och kommer med all säkerhet att glädja många damer och herrar i sin nya mundering.
Innehållet är detsamma - tre Massageljus med fantastiska ingredienser tillverkade i Europa. Men dofterna är nya, fräscha och lockar snabbt fram en gyllene julstämning!

Apelsin & Kryddnejlika: Apelsin & Kryddnejlika är en riktigt klassisk juldoft. Solmogen apelsin och torkad kryddnejlika blandas med kanel och
en gnutta vanilj och ger en varm, kryddig och fullkomligt förförande doft. Ett ljus som hör julen till.

Guld, Rökelse & Myrra: Denna saliga doftkombination var populär långt innan de tre vise män kom.
Framförallt myrra och rökelse har använts i tempel världen över och för att försköna kvinnor i det gamla persiska riket.
Vi på Klinta gillar den lyxiga, djupa och rika doftkompotten från skarpa citroner, solmogna apelsiner och söt vanilj i härlig blandning
med mörkare patchouli och blommig jasmin. En ovanlig blandning som verkligen stimulerar doftsinnet!

Mistelbär: Klintas fridlysta Mistelbär är en sötsyrlig kombination med bas av fruktbär och undertoner av vanilj och äpple.
En doft som ljudligt och lättsamt kallar samman älskade under misteln som lockar kyss efter kyss efter kyss.

Hämta din jultrumma här!

Generic placeholder image

Julens Massageljus Tre Fantastiska Juldofter!

Apelsin & Kryddnejlika: Apelsin & Kryddnejlika är en riktigt klassisk juldoft. Solmogen apelsin och torkad kryddnejlika blandas med
kanel och en gnutta vanilj och ger en varm, kryddig och fullkomligt förförande doft. Ett ljus som hör julen till.

Guld, Rökelse & Myrra: Denna saliga doftkombination var populär långt innan de tre vise män kom. Framförallt myrra och rökelse har
använts i tempel världen över och för att försköna kvinnor i det gamla persiska riket. Vi på Klinta gillar den lyxiga, djupa och rika
doftkompotten från skarpa citroner, solmogna apelsiner och söt vanilj i härlig blandning med mörkare patchouli och blommig jasmin.
En ovanlig blandning som verkligen stimulerar doftsinnet!

Mistelbär: Klintas fridlysta Mistelbär är en sötsyrlig kombination med bas av fruktbär och undertoner av vanilj och äpple.
En doft som ljudligt och lättsamt kallar samman älskade under misteln som lockar kyss efter kyss efter kyss.

Välj ditt julljus här!

Generic placeholder image

Julrgansdekortaioner med en liten överraskning!

Sött granpynt, årets minsta julgåva eller helt enkelt en-bara-för-att-gåva. Anledningarna är många varför vi älskar dessa små godingarna.

Ljuset Mistelbär brinner i 6 timmar och är en sötsyrlig kombination med bas av fruktbär och undertoner av vanilj och äpple.
En doft som ljudligt och lättsamt kallar samman älskade under misteln som lockar kyss efter kyss efter kyss.

Ljuset Guld, Rökelse & Myrra, WOW! Denna saliga doftkombination var populär långt innan de tre vise män kom. Framförallt myrra och
rökelse har använts i tempel världen över och för att försköna kvinnor i det gamla persiska riket. Vi på Klinta gillar den lyxiga, djupa och
rika doftkompotten från skarpa citroner, solmogna apelsiner och söt vanilj i härlig blandning med mörkare patchouli och blommig jasmin.
En ovanlig blandning som verkligen stimulerar doftsinnet!

Inuti granen ett läppbalsam med den klassiska julsmaken Apelsin & Kryddnejlika. Solmogen apelsin och torkad kryddnejlika blandas med
kanel och en gnutta vanilj och ger en varm, kryddig och fullkomligt förförande doft. Ett smak som hör julen till.

Dekorera din gran här!

Generic placeholder image

Inika All About Eyes Naturligt ögonmakeup i en läcker förpackning!

Inikas populära mascara är nu här i en exklusiv gåvoförpackning, dessutom hittas en liten nyhet, en flytande eyeliner också detta underbara paket!

Long Lash Vegan Mascara + Certified Organic Liquid Eyeliner in Black samt en svart makeupväska.

INIKA Mineral Mascara Long Lash är en helt naturlig mascara som ger långa, sensuella och naturliga ögonfransar. De rena mineralerna är perfekt även för dig med känsliga ögon. "Dubbel-Z"-borsten ger tjockare ögonfransar och ger mer volym.

Hämta ditt paket här!

Generic placeholder image

Inika Beauty On The Go Snabbt, smidigt, go!

Detta är en ypperlig gåva för någon som reser och rör sig mycket.
Paketet innehåller en primer, flytande foundation, mineral foundation och en fullstor Inika vegansk kabukiborste. Produkterna kan du enkelt att ha med i väskan eller tex. på flyget.

Ready, set, go! Beauty on the go kommer göra under i din fartfyllda vardag!

Underlätta din vardagssminkning här!

Generic placeholder image