Ansiktsbehandlingar

Vad betyder skönhet för dig? Hos oss är skönhet välbefinnande, avkoppling, uppskattning av individualitet, naturliga rena produkter och inre balans. Vi vill behandla dig med bästa möjliga naturprodukter, professionalism och unika terapeutiska metoder. Hos oss vill vi värna om kundens välbefinnande både internt och externt.

Den trevliga och fridfulla atmosfären i våra behandlingar kommer att göra dig avslappnad gång på gång och våra kraftfulla ekologiska produkter kommer att ta hand om din hud på bästa sätt.I behandlingarna använder vi Jurlique och Esse Skincare för innovativ hudvård. Vi märker resultaten redan efter den första behandlingen, huden får lyster och hålls vacker!

Vi hoppas att du unnar dig välbefinnande och skämmer bort dig själv med effektiva behandlingar. Detta är möjligt eftersom vi kommer att hjälpa dig hitta hudvårdsprodukter, utvalda specifikt för dig. Varje kund är unik och viktig för oss. Vi vill endast erbjuda det bästa till våra kunder!

Våra tjänster har också utökats till workshops. Till exempel kan du gå med, vänner , medarbetare eller med en grupp på 6 eller fler personer, tillsammans på hudanalys eller tex. en makeupkväll.

Boka in dig själv till en underbar överseende vård, kom tillsammans med din vän på duo-behandling eller ge ett presentkort till någon du håller kär!

 


Probiotisk Signature Ansiktsbehandling Din tid att njuta!

Under denna behandling får du njuta av både en fantastiskt avslappnande massage för rygg, ansikte och dekolte. Samtidigt får din hy ny energi och en underbar lyster.

Behandlingens längd 120 min

Boka tid till avslappning här!

Generic placeholder image

Beauty Boost

Glow & Refresh your skin!
I vår nya 30 minuters ansiktsbehandling använder vi Jurliques underbara produkter för att ge din hud det allra bästa! Denna behandling återger huden dess lyster och gör dig redo för dagen.

Boka tid till vår nya behandling här!

Generic placeholder image

Probiotisk Esse Anti-Ageing Facial Nyuppbyggande och föryngrande Esse-ansiktsvård

Esse Skincare är väldigt naturlig och behandlande hudvårdsserie! Esse Organic -produktserien innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrobiomer. Esse Skincare Probiotisk Anti-Ageing ansiktsbehandlingen är väldigt avslappnande och föryngrande. Målet med behandlingen är att ge livskraft och lyster.

Behandlingens längd: 90 min

Boka din tid här!

Generic placeholder image
esse_new_bottles_2016

Probiotisk Esse-ansiktsbehandling enligt hudtyp

Avslappnande och vårdande Esse-ansiktsbehandling.
Esse Skincare är en väldigt naturlig hud-vårdsserie! Esse Organic – produktserie innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrober. Esse Skincare Probiotiska ansiktsbehandling är väldigt avslappnande och görs alltid enligt din huds behov. Behandlingen kan vara fuktgivande, balanserande, djuprengörande, korrigernade eller lugnande. Under tiden skämmer vi bort huden med med en mjuk rengöring samt peelar ansiktet och dekolten. Efter en mjuk och avslappnande massage sätter vi en ansiktsmask. Medan den verkar får du njuta av mera massage och av de härliga dofterna. Efter detta är det dags för de sista produkter och vakna som till en ny dag.

Behandlingens tid 60 min

Boka din tid här! »

972c1628-b35b-4e99-96e8-76475ca2f44f

Probiotisk Esse-Antioxidant Boost Facial

Skyddande Esse-ansiktsbehandling.
Esse Skincare är väldigt vårdander ekologisk hudvårdsserie! Esse Organic -produktserien innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrober. Esse skincare probiotiska antioxidant ansiktsbehandling är väldigt avslappnande och byggande ansiktsvård. Behandlingens mening är att ge livslust och skydd till huden. Under behandlingen skämmer vi bort din hud med en mjuk rengöring och peeling i ansiktet och decolten. Efter en mjuk och avslappnande massage, smörjer vi in en fuktgivande och styrkande ansiktsmask. Under tiden får du njuta av mer massage och de härliga dofterna. Efter detta är det dags för de sista produkterna och för att vakna som till en ny dag.

Behandlingens tid 60 min

Boka din tid här! »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Probiotisk Esse-Detox Facial

Djuprengörande Esse-ansiktsbehandling
Esse Skincare är väldigt skötande ekologisk hudvårdsserie! Esse Organic -produktserien innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrober. Esse Skincares Probiotiska Detox ansiktsbehandling är väldigt avslappnande och djuprengörande behandling.
Behandlingen tar bort slaggprodukter i ansiktet och återger ansiktet sin naturliga lyster. Under tiden skämmer vi bort huden med en mjuk rengöring, peelar ansiktet och decolten. I detta läge sätter vi en djuprengörande ansiktsmask. Efter en mjuk och avslappnande massage, sätter vi en fukt- och lystergivande ansiktsmask. Under tiden får du njuta av mer massage och de härliga dofterna. Efter detta är det dags för de sista produkterna och att vakna som till en ny dag.

Behandlingens tid 75 min

Boka din tid här! »


Jurlique My little secret Facial

Känns det som om morgondagen kommer för snabbt och gårdagen lämnade lite spår efter sig? My little secret är behandlingen för dig med mogen hud. Denna behandling ger ny elasticitet och reducerar befintliga rynkor. Vi rengör och avlägsnar gårdagens spår med försiktigt masserande rörelser. Beroende på hudens lägger vi antingen en peelande eller djuprengörande ansiktsmask. Med en fantastisk upplyftande olja masserar vi dekolletaget, nacken, huvudet och ansiktet. Med ytterligare en ansiktsmask ger vi din hud rejält med återfuktning och näring. Efter det applicerar vi ett upplyftande serum och en ansiktskräm på ditt ansikte och dekolletage. Lite puder på kinderna och en gnutta läppglans och gårdagen är ett minne blott. Under behandlingen använder vi två olika ansiktsmasker. Medan de verkar får dina händer peeling och massage. I denna ansiktsbehandling använder vi oss av Jurliques fantastiska hudvårdsserie Purely Age Defying som är avsedd för mogen hud.

Tid 90 min.

Boka din tid här!

Generic placeholder image
jurlique-our_range-herbal_recovery-380x3121-103753

Jurlique Wake me up Facial

Uppiggande ansiktsbehandling
Är din hud trött och dina ögon också? Ingen panik, vi finns här för dig! Vi ger din hud ny lyster och spänst. Glöm alla brådskande saker för en stund och njut av en ansiktsbehandling bara för dig. Vi inleder behandlingen med att rengöra din hud med försiktigt masserande rörelser. Med en peeling avlägsnar vi spår av vardagsstress från dina kinder. Vi masserar bort eventuella bekymmer som tynger dina axlar. När du är riktigt avslappnad, får du en näringsrik ansiktsmask, full med vitalitet. Masken tillsammans med rengöring och massage gör din hud mottaglig för alla fantastiska vitaminer som finns i serumet. Som dessert blir det ännu mera fukt tillsammans med ögoncreme. Som sista finish lägger vi en gnutta puder och läppglans. Och du är redo att med ny energi och ett strålande leende ta dig an nästa utmaning i vardagen!

Tid ca 60 min.

Boka din tid här! »

3

Jurlique Just like candy Facial

Känns det som du skulle behöva något mer än en vanlig ansiktsbehandling? Just like candy innehåller inte bara en ansiktsbehandling utan också en härlig ryggmassage. Som massageolja använder vi Klintas massageljus. Av dem får du välja den doft som tilltalar dig mest. Vi börjar med att massera ryggen, vilket tar ca 25 minuter. Vi rengör och peelar ditt ansikte med produkter som passar dig. Efter det masseras dekolletaget, huvudet, nacken och ansiktet. Du får en lämplig ansiktsmask som får verka ca 7-10 minuter. Efter det appliceras serum, ögoncreme och fuktighetscreme. Till sist lite puder på kinderna och en gnutta läppglans och du är som pånyttfödd, redo att ta dig an följande utmaning. Ansiktsbehandlingen görs med Jurliques fantastiska naturliga hudvårdsprodukter.

Tid 90 min.

Boka din tid här! »

cleansers-social-posts-trio

Jurlique Lovely and smooth Facial

Denna ansiktsbehandling är avsedd för dig som har torr hud. Lovely & Smooth är en mycket avkopplande ansiktsbehandling som återställer hudens fuktbalans och tillför elasticitet och vitalitet. Först får du en skonsam rengöring som avlägsnar spår av vardagens stress. Efter det använder vi en naturlig olja för att massera ansiktet, halsen, hårbotten, decolletaget och nacken. Vi lägger en näringsrik återfuktande ansiktsmask och efter den ännu mera fukt i form av serum och fuktighetscreme. Efter denna behandling är din hud mjuk igen och känns inte längre spänd och stram.

Tid ca 60 min.

Boka din tid här! »

ll

Lingonberry Forest Facial

Avslappnande ansiktsbehandling för blandhy (Lingon)
c/o GERD produkterna innehåller naturliga råämnen som t.ex. eteriska- och växtoljor som utvinns ur blommor, örter, träd, nötter och andra växter som har aktiva ämnen. I ansiktsoljorna och –krämerna används bärfröoljor från blåbär, hjortron och lingon. Varje bärfröolja har unika egenskaper och de finns i produkterna beroende på vilken hudtyp produkten är menad för.

Bärfröolja från lingon passar för blandhy. Denna avslappnande ansiktsbehandling tar 60 min och innehåller rengöring, peeling, mask och massage.

Boka din tid här! »

df

Cloudberry Dreams Facial

Avslappnade ansiktsbehandling för normal och torr hy (Hjortron)
c/o GERD produkterna innehåller naturliga råämnen som t.ex. eteriska- och växtoljor som utvinns ur blommor, örter, träd, nötter och andra växter som har aktiva ämnen. I ansiktsoljorna och –krämerna används bärfröoljor från blåbär, hjortron och lingon. Varje bärfröolja har unika egenskaper och de finns i produkterna beroende på vilken hudtyp produkten är menad för.

Bärfröolja från hjortron passar för normal och torr hy. Denna avslappnande ansiktsbehandling tar 60 min och innehåller rengöring, peeling, mask och massage.

Boka din tid här! »

2

Blueberry Field Facial

Avslappnande ansiktsbehandling för mogen eller torr hy (Blåbär)

c/o GERD produkterna innehåller naturliga råämnen som t.ex. eteriska- och växtoljor som utvinns ur blommor, örter, träd, nötter och andra växter som har aktiva ämnen. I ansiktsoljorna och –krämerna används bärfröoljor från blåbär, hjortron och lingon. Varje bärfröolja har unika egenskaper och de finns i produkterna beroende på vilken hudtyp produkten är menad för.

Bärfröolja från blåbär passar för mogen och torr hy. Denna avslappnande ansiktsbehandling tar 60 min och innehåller rengöring, peeling, mask och massage.

Boka din tid här! »