Ansiktsbehandlingar

Vad betyder skönhet för dig? Hos oss är skönhet välbefinnande, avkoppling, uppskattning av individualitet, naturliga rena produkter och inre balans. Vi vill behandla dig med bästa möjliga naturprodukter, professionalism och unika terapeutiska metoder. Hos oss vill vi värna om kundens välbefinnande både internt och externt.

Den trevliga och fridfulla atmosfären i våra behandlingar kommer att göra dig avslappnad gång på gång och våra kraftfulla ekologiska produkter kommer att ta hand om din hud på bästa sätt. I behandlingarna använder vi Abloom Organisk Hudvård, Esse Skincare och Eco by Sonya för innovativ hudvård. Vi märker resultaten redan efter den första behandlingen, huden får lyster och hålls vacker!

Vi hoppas att du unnar dig välbefinnande och skämmer bort dig själv med effektiva behandlingar. Detta är möjligt eftersom vi kommer att hjälpa dig hitta hudvårdsprodukter, utvalda specifikt för dig. Varje kund är unik och viktig för oss. Vi vill endast erbjuda det bästa till våra kunder!

Våra tjänster har också utökats med workshops. Till exempel kan du gå med vänner , medarbetare eller med en grupp på 6 eller fler personer, tillsammans på hudanalys eller t.ex. en makeup kväll.

Boka in dig själv till en underbar skönhetsbehandling som ser hela dig, kom tillsammans med din vän på duo-behandling eller ge ett presentkort till någon du håller kär!

 


Abloom Holistisk och Organisk hudvård 100% naturlig och effektiv

Holistisk skönhetsbehandling

Vi utvecklade denna holistiska skönhetsbehandlingen för alla som vill uppleva avslappningen av en behandling fokuserad på välmående och samtidigt uppleva renandet av en ansiktsbehandling. Denna behandling kan exklusivt bokas på salonger som använder Abloom-produkter. Den holistiska skönhetsbehandlingen är en mild ansiktsbehandling baserad på speciella massagetekniker och våra regenererande skönhetsprodukter. Ren njutning som resulterar i en märkbar förbättring av din hud.

Massagetekniker. Djupvävnad, akupressur och lymfatisk dränering: det är dessa tre olika massagetekniker som gör denna behandling så unik. Den rytmiska appliceringen av den djupa vävnadstekniken aktiverar din bindväv och stimulerar extra produktion av kollagen och elastin, vilket ger huden ett riktigt träningspass. Genom att stimulera akupressurpunkterna kan ett obalanserat energiflöde förbättras och återställas. Detta slappnar även av muskler och bindväv. Lymfdränering hjälper till vid dränering av avfallsprodukter där det är nödvändigt.

Läs mera om produkterna!

Generic placeholder image

Abloom Ansiktsbehandling Avslappnande ansiktsbehandling enligt hudtyp

Koppla av och förbättra din hud!

Ansiktsbehandling är 75 minuter lång och består av användning av varma kompressorer för att öppna hudens porer, varefter tre olika massagetekniker används. Din hud blir optimalt rengjord, får en intensiv peeling, och får djupgående näring med hjälp av en organisk ansiktsmask som väljs speciellt utgående från din hud. Ansiktsbehandling fullbordas med en komplett dag- eller nattbehandling.

Denna ansiktsbehandling är en underbar, fulländad och hudförbättrande behandling som ger huden en riktig boost. Du kan boka din Holistiska skönhetsbehandling på dessa salonger. Förläng resultatet av din behandling med hjälp av en holistisk hudvårdsrutin även där hemma. Upptäck våra hudvårdsprodukter här.

Boka din behandling nu!

Generic placeholder image

Esse Probiotisk Signature Ansiktsbehandling Din tid att njuta!

Behandlingen börjar med en avkopplande spafotvård och en hudanalys. Ansiktsbehandlingen omfattas av rengöring, peeling, ansiktsmask och slutprodukter. Massage av ansikte, decolté, nacke och armar. Total njutning för kropp och själ.

Välkommen!

Behandlingens längd 120 min

Boka tid till avslappning här!

Generic placeholder image
esse_new_bottles_2016

Probiotisk Esse-ansiktsbehandling enligt hudtyp

Avslappnande och vårdande Esse-ansiktsbehandling.
Esse Skincare är en väldigt naturlig hud-vårdsserie! Esse Organic – produktserie innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrober. Esse Skincare Probiotiska ansiktsbehandling är väldigt avslappnande och görs alltid enligt din huds behov. Behandlingen kan vara fuktgivande, balanserande, djuprengörande, korrigernade eller lugnande. Under tiden skämmer vi bort huden med med en mjuk rengöring samt peelar ansiktet och dekolten. Efter en mjuk och avslappnande massage sätter vi en ansiktsmask. Medan den verkar får du njuta av mera massage och av de härliga dofterna. Efter detta är det dags för de sista produkter och vakna som till en ny dag.

Behandlingens tid 60 min

Boka din tid här! »

972c1628-b35b-4e99-96e8-76475ca2f44f

Probiotisk Esse-Antioxidant Boost Facial

Skyddande Esse-ansiktsbehandling.
Esse Skincare är väldigt vårdander ekologisk hudvårdsserie! Esse Organic -produktserien innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrober. Esse skincare probiotiska antioxidant ansiktsbehandling är väldigt avslappnande och byggande ansiktsvård. Behandlingens mening är att ge livslust och skydd till huden. Under behandlingen skämmer vi bort din hud med en mjuk rengöring och peeling i ansiktet och decolten. Efter en mjuk och avslappnande massage, smörjer vi in en fuktgivande och styrkande ansiktsmask. Under tiden får du njuta av mer massage och de härliga dofterna. Efter detta är det dags för de sista produkterna och för att vakna som till en ny dag.

Behandlingens tid 60 min

Boka din tid här! »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Probiotisk Esse-Detox Facial

Djuprengörande Esse-ansiktsbehandling
Esse Skincare är väldigt skötande ekologisk hudvårdsserie! Esse Organic -produktserien innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrober. Esse Skincares Probiotiska Detox ansiktsbehandling är väldigt avslappnande och djuprengörande behandling.
Behandlingen tar bort slaggprodukter i ansiktet och återger ansiktet sin naturliga lyster. Under tiden skämmer vi bort huden med en mjuk rengöring, peelar ansiktet och decolten. I detta läge sätter vi en djuprengörande ansiktsmask. Efter en mjuk och avslappnande massage, sätter vi en fukt- och lystergivande ansiktsmask. Under tiden får du njuta av mer massage och de härliga dofterna. Efter detta är det dags för de sista produkterna och att vakna som till en ny dag.

Behandlingens tid 75 min

Boka din tid här! »


Esse Probiotic Anti-Ageing Facial Nyuppbyggande och föryngrande Esse-ansiktsvård

Esse Skincare är väldigt naturlig och behandlande hudvårdsserie! Esse Organic -produktserien innehåller probiotiska bärande ämnen, som förbättrar hudens mikrobiomer. Esse Skincare Probiotisk Anti-Ageing ansiktsbehandlingen är väldigt avslappnande och föryngrande. Målet med behandlingen är att ge livskraft och lyster.

Behandlingens längd: 90 min

Boka din tid här!

Generic placeholder image

Eco by Sonya Ansiktsbehandlingar

Eco by Sonya erbjuder en komplett lyxig serie av hudvård, kroppsvård och tanning, som är full av ekologiska aktiva ingredienser som vårdar huden och ger den näring. Produkterna passar oavsett om du har normal eller mer problematisk hud. Eco by Sonya är ett etiskt företag och produkterna är 100% naturliga, veganska och cruelty free.

Våra Eco by Sonya behandlingarna är utformade och utförda av vår nya duktiga kosmetolog Anna. Följande Eco by Sonya behandlingar kan du boka till Anna:

Eco by Sonya Gua Sha - Detta är en fullständigt avslappnande behandling med aromaterapi och Gua sha massage. Gua Sha massage, som kallas naturens motsvarighet till ansiktslyft, tar effektivt bort svullnader och ger dig en fastare hud. Behandlingen innehåller aromaterapi, rengöring, peeling, två massage tekniker, mask, olja, ögonkräm och ansiktsvatten som ger dig en vacker solkysst glow. Behandlingen håller på 90 min.

Eco by Sonya Facial - Detta är en 60 min avslappnande behandling som innehåller aromaterapi, rengöring, peeling, massage, mask, olja, ögonkräm och avslutande ansiktsvatten som ger dig en vacker solkysst glow.

Boka din Eco by Sonya behandling här!

Generic placeholder image