Spänningar i kroppen har blivit ett vardagsproblem för oss finländare och det finns bara så mycket du kan göra hemma. Här på Kika´s Natural Green Beauty & Spa så bjuder vi in er till en lugn miljö där avslappning är ett faktum. Vi erbjuder ert ett brett urval av tjänster där just ditt problem tas i beaktande!

Body Harmony

Denna behandling är speciellt riktad till dig som känner dig stressad, trött
och har ont i kroppen efter mycket stillasittande under hösten.

Vad: hot stone, ryggmassage och huvudmassage

Varför: Stress och dålig ergonomi kan orsaka problem så som muskelspänningar, felaktig hållning och försämrad rörelseförmåga.

Hur: Behandlingen börjar med lugn hot stone massage för ryggen, därefter övergår behandling till en mer djupgående klassisk massage för rygg och nacke, och avslutas sedan med en skön huvudmassage.

Bra för: Löser upp spänningar, ger bättre cirkulation och friare andning, något som gör att man mår bättre också psykiskt.

Behandlingen ska kunna hjälpa mot fysiska symtom så som som spänningar, värk och nedsatt rörlighet

75 €

Halvkroppsmassage
-överkropp

60 €

Halvkroppsmassage
-ben

60 €

Helkroppsmassage


85 €

Massage av nacke, axlar och skuldror

60€

Ryggmassage

45€

Idrottsmassage

Djupgående massage för att påskynda återhämtning, förebygga skador samt för att göra dig mer mottaglig för träning och fysiska aktiviteter. Passar både idrottar och icke idrottare.

75 €

Gravidmassage

Under behandlingen tar vi i beaktande i vilket skede du är i din graviditet och följer med hur du mår under behandlingen.


65 €

Benhinneinflammation
(valpsjuka)

65 €

Tennisarmbåge


65 €

Spänningshuvudvärk


65 €

Tilläggstjänster

För att du skall få den bästa möjliga upplevelsen så erbjuder vi även tilläggstjänster och alla tjänster går att byggas på med en tilläggstjänst!

Dessa är då: huvudmassage, passiv stretchning eller kinesiotejpning.