Handvård

Vad betyder skönhet för dig? Hos oss är skönhet välbefinnande, avkoppling, uppskattning av individualitet, naturliga rena produkter och inre balans. Vi vill behandla dig med bästa möjliga naturprodukter, professionalism och unika terapeutiska metoder. Hos oss vill vi värna om kundens välbefinnande både internt och externt.

Vi erbjuder dig avslappnande handvård eller en ljuvlig manikyr för att lägga en guldkant på vardagen!
Handvård eller manikyrer går utmärkt att kombinera med någon av Kika´s ansiktsbehandlingar, fotvård eller massage och i den lugna miljön kan du avnjuta en kopp te till musiken.
Varje behandling är unik och fokusen ligger på ditt välbefinnande!

Vi önskar en stund bara för dig. Handvården erbjuder dina viktigaste redskap, dina händer, det lilla extra de förtjänar!


Manikyr

På Kika's Natural Green Beauty and Spa vill vi endast erbjuda det bästa. Det betyder att vi bara använder de bästa och samtidigt naturliga produkterna för dina händer och naglar! I våra manikyrer är Kure Bazaar vår stolthet, naturliga nagellack med en hållbarhet som få! Kure Bazaar är det första moderna nagellacket som förenar ekologisk sammansättning med en trendigt pulserande färgvärld.
Vi tar hand om dina naglar med omsorg och ger naglarna nytt liv, helt naturligt!

Unna dig här!

Generic placeholder image

Avslappnande handvård

Har du trötta och slitna händer, naglar och nagelband?
Dina händer kan få nytt liv hos oss! En avslappnande handvård men en peeling, vårdande mask, massage och nagelvård är precis det trötta händer behöver.
Vi använder oss av Jurliques underbart vårdande produkter för att du förtjänar endast det bästa!

Boka din tid här!

Generic placeholder image