Hur låter det med ett trendigt hår, utan gifter och kemikalier?

Hos oss finner ni ekologiska frisörtjänster. Vi använder endast produkter med naturliga ingredienser. Vi använder växtfärg när vi färgar ditt hår för att uppnå en naturligt vacker färg. Till våra tjänster hör klippning, färgning, blekning, vård av hårbotten, kamningar, samt rakning och skäggvård. Boka din tid och erhåll vackert, friskt och starkt hår – helt naturligt! 

Välkommen!

Känner du att växtfärger inte riktit passar dig, men ändå vill använda renare produkter då du färgar ditt hår?

Vi erbjuder er då halvsyntetisk färgning istället för växtfärg. Denna är skonsammare till hår och hårbotten, mängden kemikalier i färgen är även mindre. Till våra tjänster hör klippning, färgning, blekning, vård av hårbotten, kamningar, samt rakning och skäggvård. 

Välkommen!

Detta bör du tänka på innan du går över till ekofärg:

Vi erbjuder en 15 minuters gratis konsultation åt nya kunder som funderar på att övergå till ekofärg. För att få bästa slutresultat med ekofärg krävs i vissa fall förberedelser som en ekofrisör bör känna till.

Så här kan en ekofärgning/lerblekning gå till:
- Rengöring, tvätt eller grundlig med alger eller lera.
- Växtfärg, dubbelfärgning som tillför djupare eller mer
täckande färg. Vid dubbelfärgning krävs längre verkningstid.

Skillnaden på syntetisk. och halvsyntetisk färg:

Den hårfärg ni säkert är bekanta med från förr, är den syntetiska färgen. Syntetisk färg innehåller en stor mängd kemikalier och skadliga ämnen för både dig och ditt hår. Vi har därför försökt minska på detta, men påsamma gång ge er ett lika bra resultat som tidigare!
Om du känner dig osäker vad detta innebär och hur lång tid du behöver boka, så erbjuder vi en gratis hårkonsultation, där vi går igenom vilket slutresultat du önskar. Här kan du också boka en passlig tid till just dig.

Energiklippning

En energiklippning börjar med ca.20 minuters indisk huvudmassage och därefter görs en teknisk och nogrann klippning vilket gör att hårets växtriktningar och virvlar blir lättare att hantera. Oftast efter den tredje energiklippningen uppnås dess fulla effekt.

Växtfärgning

Det ekologiska sättet att färga ditt hår! Passar både färgat, ofärgat och grått hår. Vi rekommenderar att du kommer på en 15 konsultation om du inte tidigare färgat med växtfärg.


Klippning

Vi erbjuder klippning till män, kvinnor och barn. Det är ingen skillnad på hur långt ditt hår eller vilket skick det är i, vårt mål är att du alltid lämnat salongen med ett leende på läpparna!


Halvsyntetisk färgning

Det hälsosammare alternativet till "vanlig" syntetisk färgning. Vi utlovar samma slutresultat , men på ett sätt som är snällare mot både dig och ditt hår!

Algbehandling

Renar håret och hårbotten från kemikalierester. Ger fin lyster och glans. En perfekt combo med energiklippning i ett trött, torrt och slitet långt hår.Djuprengöring med lera

En djuprengöring med lera eller alger rekommenderas för alla kunder innan man tar steget till växtfärg eller lerblekning. Rengöringen drar bort orenheter ur håret vilket behövs för att bästa resultat skall uppnås.

Tvätt + Föning
kort hår

För dig som vill ha lite lyx i vardagen!
Tvätt av hår samt föningoch syling.Tvätt + Föning
långt hår

För dig som vill ha lite lyx i vardagen!
Tvätt av hår samt föning och syling.


Hos vår ekofrisör hittar du både LaCordiers och FAMOs ekologiska produkter.Dessa innehåller inga tillsatta kemikalier eller konserveringsmedel. Alltså perfekta för känslig hårbotten och för underhåll av hårfärgat med växtfärg!

På frisörsidan erbjuder vi även milk_shakes produkter, dedda är för dig som vill ha renare produkter av  salongskvalité. Dessa produkter innehåller en större mängd naturliga ingredienser jämfört med andra slongsprodukter.