Hej alla!

Ganska ofta pratar vi nuförtiden om hårborttagning, vilket alla har en egen åsikt om. Därför vill jag ge er lite information om sockring och också ge er svar på några av våra mest ställda frågor.

Finländska Scandinavian Skin Candy är ett hårborttagnings- och hudvårdsmärke som är framtaget för professionellt bruk. Serien innehåller vårdande xylitol som lugnar och tar bort hår på samma gång. Med Skin Candy tar vi bort hårstrån på ett naturligt, hygieniskt och säkert sätt, på alla hudområden. Våra produkter har även, enligt mig en härlig doft, precis som namner säger: godis!

Vi har valt sockring för att den är effektiv men mildare version än andra alternativ på markanden; håren tas bort i hårets växtriktning och är på samma gång ett hudvänligt alternativ. Och som de själv skriver på Skin Candys hemsida:“Wax is for Cars, Candy is for Skin”

”Produkter som används för vaxning är petroleum och kemiskt baserade hartser och de är benägna för korskontaminering. Skandinavan Skin Candy pastor är alla rena och naturliga. De är även ätbara och till och med goda! Alla våra pastor är 100% säkra och extremt vänliga för din hud.

Vaxprodukter fastnar på levande hudceller, vilket gör hårborttagningen smärtsam och irriterar huden. Det här händer inte med Skin Candy eftersom pastorna är 100% naturliga.

Xylitol-pastorna fastnar endast på hår och döda hudceller och huden blir avsevärt mjukare.

Framför allt vill vi försäkra dig om att när du går med på Candying med Scandinavian Skin Candy finns det ingen återvändo, det är så unika våra produkter är!”

Och här är några frågor och svar angående sockring:

Varför sockring?

Mindre hudirritation och inåtväxta hårstrån, sockret exfolierar huden och minskar oönskad lukt under armarna.

Gör det ont?

Detta beror helt din egen smärttröskel och området du väljer att sockra, regelbunden sockring minskar smärtan. Dessutom håller smärtan i sig en väldigt kort stund och själv behandlingen är inte heller långvarig.

Innan behandling:

Undvik grova peelingar och att smörja huden.

Efter behandling:

Undvik att svettas, gå i bastu, exfoliera och använda  deodorant 24 timmar efter behandlingen. Undvik även att duscha samma kväll som du varit på behandlingen.

 

Om ni kommer på fler frågor kan ni lämna en kommentar eller skicka ett meddelande till info@kikas.fi, jag svarar på era frågor så snabbt som möjligt 🙂

Översätt/Kääntää