Presentkort
Har du ett presentkort till Kika´s som håller på att gå ut eller funderar du på att köpa ett för att stöda Kika´s? Du kan vara lugn - vi förlänger giltighetstiderna p.g.a. Corona viruset. Mera info längre ner på sidan
köp presentkort här

Må bra med naturkosmetika

Kika´s Natural Green Beauty & Spa vill sätta en liten guldkant på varje dag. Du har rätt att vara vacker och må bra. Du har rätt att njuta av renhet och naturlighet utan bekymmer. Huden är ett levande organ som behöver naturliga ämnen för att vara spänstig och strålande. Vi vill att du ska möta din egen spegelbild med ett leende varje morgon. Oberoende av vilken hudtyp du har, kan du vara säker på att din hud blir ännu vackrare när du vårdar den med naturliga produkter! Kom in och testa, du kommer att bli förtjust!

Bekanta dig med våra produkter »

Kika´s nyhetsbrev Esse Antioxidant - Sommarens must have!

Vi lever i en värld med luftföroreningar, stress, stekt mat och rökning. Detta gör att det bildas fria radikaler i vår kropp som på långsikt orsakar för tidigt åldrande, hyperpigmenteringar, akne eller rosacea. Fria radikaler skadar vår kropp inifrån genom att bryta ner våra celler och orsaka oxidativ stress.

Läs mera om detta och mycket mer i vårt nyhetsbrev!

Läs nyhetsbrevet här

Generic placeholder image

Vi har trevliga nyheter åt er! Vi öppnar nu upp salongen, men med vissa begränsningar

Ni kan nu boka in kosmetolog tider till Natalie och Laura fr.o.m. tisdag 14.4. Vi fortsätter med försiktighetsåtgärderna och ni har möjlighet att boka in 15 min personliga shoppingtider där ni kan shoppa ensamma i butiken. Om du vill ha hjälp med att hitta rätta produkterna för just din hud, kan du boka in en 15 min konsultationstid till Natalie. Ni kan även fortsätta beställa produkter i vår webbshop och vi fortsätter med avhämtningstiderna i butiken.

Vi fortsätter med försiktighetsåtgärderna och vi följer strikt THL:s och regeringens rekommendationer. För att ni kunder skall känna er så trygga som möjligt under denna tid när ni besöker salongen, utför vi alla behandlingar med munskydd och engångshandskar. Vi vistas inte många i samma utrymme, butiken har öppet enbart vid privata shoppingtider och under avhämtnings tiderna. Vi städar och desinficerar regelbundet, vi kommer inte till jobbet vid sjukdomssymtom och vi tar heller inte emot kunder med sjukdomssymtom eller som tillhör riskgrupperna.

Tidsbokning sker via nätet eller genom att ringa, och du kan avboka din tid genom att maila eller ringa oss. Ta kontakt ifall du inte hittar en tid som passar, så ser vi ut en passlig tid för dig.

Välkommen på behandling, om du är frisk!

Boka tid

Generic placeholder image

Order & Pick Up Beställ via webbshoppen, kom o hämta till Kika’s

Du kan nu enkelt förhandsbeställa produkter via vår webbshop, och sen komma och hämta dem på utsatta tidpunkter. Utan att ens behöva komma in till butiken.

Så här går det till:
1. Gå in på www.kikas.fi och välj webbshop.
2. Lägg till de produkter du önskar köpa till din varukorg.
3. Välj avhämtning från butiken och välj sedan en betalningsmetod som passar dig.
4. Du får en orderbekräftelse med en ordernummer till din e-post, som du sen visar upp när du hämtar ut beställningen (obs! om du inte hittar orderbekräftelsen i din inkorg, kolla skräpposten).
5. Kom och hämta din färdigt paketerade beställning från vårt inglasade vindfång. Vid avhämtning visar du upp ordernumret. Nedan ser du vilka dagar och tider du kan avhämta produkterna.

Avhämtningstider fr.o.m. måndag 25.5:
Tisdagar 16-17:00
Torsdagar 16-17:00

Obs! Gör din beställning senast 2 timmar innan önskad avhämtningstidpunkt, för att säkerställa att du får din beställning.

Om du har frågor kring detta eller behöver hjälp, är du välkommen att ringa oss på 044 970 2893. Vi försöker vara tillgängliga så mycket som möjligt, och om vi inte svarar ringer vi upp dig. Du kan även maila oss på info@kikas.fi.

Du kan självklart som tidigare även välja andra leveranssätt via webbshoppen.

Webbshop

Generic placeholder image

Har du ett presentkort som håller på att gå ut, eller funderar du på att köpa ett? Du kan vara lugn - vi förlänger giltighetstiden på ALLA presentkort

Om du har ett presentkort som går ut inom kort, och du funderar på om du kommer kunna använda det nu p.g.a. Corona situationen, så behöver du inte vara orolig. Vi förlänger giltighetstiden på alla öppna och nya presentkort, så att du säkert hinner använda ditt presentkort. Vi har förlängt giltighetstiden på alla nya presentkort till ett år, och vid behov förlänger vi de ännu mera. Alla öppna presentkort som går ut, går bra att använda när vi har öppet igen och när det passar dig.
Alltså - om du har ett presentkort till Kika´s så behöver du inte vara orolig att du inte skulle hinna använda det!

Köp presentkort här

Generic placeholder image

Abloom ❤ Ren och enkel hudvård ❤

Den holistiska skönhetsbehandlingen är en mild ansiktsbehandling baserad på speciella massagetekniker och våra regenererande skönhetsprodukter. Ren njutning som resulterar i en märkbar förbättring av din hud.

Läs mera och bli förtjust!

Läs nyhetsbrevet här!

Generic placeholder image

Hur mår din hud just nu? Behöver du hjälp? Våra kosmetologer hjälper dig gärna!

Nu är det dags att byta ut den rika fuktkrämen mot en lättare och även ge huden en riktig vårstädning. Kom in på en ansiktsbehandling så uppdaterar vi din hudvårdsrutin och gör en utrensning av din hud samt boostar den med vitaminer, antioxidanter och fukt. Din hud kommer vara redo för allt som sommaren har att erbjuda.

Välkommen in!

Hitta en tid som passar dig här!

Generic placeholder image

Du kan lita på oss!

Vill du att produkterna du beställer ska vara trygga och äkta?

Kikas Natural Green Beauty & Spa har funnits sedan år 2012 och är en auktoriserad återförsäljare.

Alla tillverkares produkter levereras antingen direkt av tillverkaren eller via importören. Du kan lita på att du får exakt vad du beställer och ingen kopia!

Läs mera »
img_0622

Öppet

Kikas Natural Green Beauty & Spa betjänar på Storalånggatan 32-34.

Drop in & Shop

Öppethållningstider:

Må kl. 10-16
Ti-Fre kl. 10-18
Lö kl. 10-15

Salongen

Ni kan enkelt kolla lediga tider via vårt bokningssystem. Våra betjäningstider i salongen varierar måndag - lördag mellan kl 9 - 20.

Övriga tider enligt överenskommelse. Tidsbokningar kan göras per telefon dagstid och på webben dygnet runt!

Boka din tid här! »

esse_salon_treatment2

Spabehandlingar

Skönhetsbehandlingar finns det många olika slag av. Men hur ska du veta vilken som passar just dig och vad är det som är viktigast? För oss är du viktig och vi vill erbjuda dig bästa möjliga behandling, men vi vill inte att naturen ska lida av att vi vill vara fina. Varje gång som du njuter av en naturlig ansiktsbehandling, gör du också Moder Natur en tjänst. Kikas Natural Green Beauty & Spa har ett brett utbud av fantastiska och naturliga behandlingar, allt från basic ansiktsbehandlingar till helkroppsbehandlingar. För oss är det av yttersta vikt att produkterna som vi använder i våra behandlingar är naturliga, ekologiska och effektiva.

Läs mer om behandlingarna »

massage-2333206_1920

Boka din tid här!

Vill du pröva på något nytt?
Kika´s Natural Green Beauty and Spa erbjuder helt naturliga och underbara skönhetsbehandlingar för just DIG !

Boka här! »

Blev det ändringar i ditt schema?

Kom ihåg att meddela oss minst ett dygn innan, om du vill flytta eller avboka din tid. Om avbokningar sker mindre än 24h före bokad tid, förbehåller vi oss rätten att fakturera 50% av den bokade tjänstens pris.

Ring oss +358 44 970 2893 »
fb-logo

Facebook

På Facebook kan ni följa oss. På Facebook delar vi med oss av olika kampanjer och evenemang hela tiden!

Till Facebook »

Instagram logo

Instagram

På Instagram hittar du oss också. Nästan varje dag lägger vi upp nya inspirerande bilder.

Till Instagram »

news-263x300

Nyhetsbrev

Kika´s nyhetsbrev innehåller nyheter och exklusiva erbjudanden! Nyhetsbrevet får du en gång i månaden helt gratis!

Beställ vårt nyhetsbrev här! »

Utvalda produkter