Boka din behandling här!

Vill du pröva något nytt? Kikas Natural Green Beauty & Spa har helt naturliga och avkopplande skönhetsbehandlingar just för dig!

Boka nu »

Må bra med naturkosmetika

Kikas Natural Green Beauty & Spa vill sätta en liten guldkant på varje dag. Du har rätt att vara vacker och må bra. Du har rätt att njuta av renhet och naturlighet utan bekymmer. Huden är ett levande organ som behöver naturliga ämnen för att vara spänstig och strålande. Vi vill att du ska möta din egen spegelbild med ett leende varje morgon. Oberoende av vilken hudtyp du har, kan du vara säker på att din hud blir ännu vackrare när du vårdar den med naturliga produkter! Kom in och testa, du kommer att bli förtjust!

Bekanta dig med våra produkter »

Längtar du efter långa och naturliga ögonfransar? NYHET! INIKA Organics Vegan Long Lash Mascara NU i lager!

INIKA Organics Vegan förlängande mascara

INIKA Vegan Long Lash Mascara ger dina ögonfransar mycket längd och dina ögon blir helt förtrollande vackra.
Sertifierad 100 % naturlig och vegan.

Formen på själva borsten i kombination med ingredienserna gör din fransar längre, samtidigt den ger näring och skydd.
100 % växtbaserad och dryg.

Beställ din egen här!

Generic placeholder image

Har du torr hud? Vi har en ansiktsbehandling som gjord för dig!

Som vi vet syns ålderstecken snabbare i en torrare hud. En välmående och frisk hud behöver fukt! Våra fuktgivande produkter, t.ex. Rose Moisture Plus-serien, innehåller effektiva ämnen som när de reagerar med din hud återfuktar den väldigt effektivt. Förutom att återfukta huden hjälper de också huden att binda fukten för en längre tid. Rose Moisture Plus-serien innehåller ett biodynamiskt odlat rosenextrakt från Jurliques jordbruk. Det ger ett effektivt skydd mot miljöbelastningen. Kikas Natural Green Beauty & Spa har utarbetat en alldeles underbar ansiktsbehandling, Just like Candy, där vi använder just produkter från Rose Moisture Plus-serien.

Boka din behandling här!

Generic placeholder image

Har du redan prövat på probiotisk hudvård? På våren är vår favoritbehandling Detox Facial med Esse Skincare!

På vintern utsätts vår hud för en massa påfrestningar. Nu är den rätta tiden inne att ge din hud och ditt ansikte ny spänst - din spegelbild kommer att tacka dig!

Esse är en ekologiskt certifierad produktserie av toppkvalitet som baserar sig på afrikanska ämnen och det nyaste vetenskapliga genombrottet – människans mikrobiomer som är viktigare än man kunde tro även när det gäller att ta hand om huden. För att din hud ska fungera på bästa möjliga sätt, behöver den en mångsidig och sund mikrobpopulation på sin yta. Den skyddar från sjukdomsalstrare, främjar ämnesomsättningen och upprätthåller rätt pH-balans. Mikroberna styr också hudens eget immunsystem och undanröjer toxiner från hudens yta.

Generic placeholder image

Önskar du dig lena och vackra ben? Svaret är Scandinavian Skin Candy

Scin Candy ger dig en vacker, mjuk och len hud!

Hurdan är en vacker hud? Enligt oss räcker det inte att endast ta bort hårväxten, huden ska också bli len och mjuk. Och det är just det vi gör med produkter från Scandinavian Skin Candy.

Boka din egen sockring här!

Generic placeholder image

Ta fram ditt eget naturliga vackra du Jurlique – Skönhet ur naturen för dig!

Naturliga hudvårdsprodukter är inget som man bara tillverkar. Därför odlar Jurlique sina råvaror själv. I södra Australien finns deras biodynamiska ekologiska jordbruk där de odlar råvarorna till flera Jurlique-produkter. Råvarorna förädlas sedan till effektiva hudvårdsprodukter med en metod som kallas Bio-Intrinsic. Skönhet kommer från naturen.

I 30 års tid har Jurlique tagit fram rena och effektiva hudvårdsprodukter av naturens egna råvaror, med hjälp av vetenskapliga rön och de senaste innovationerna. För dig betyder det en friskare och vackrare hud.

Generic placeholder image
Kukkia maljakossa

Öppet

Kikas Lifestyle & Spa har öppet för dig! Nu finns vi i nya lokaler i Wasaborgshuset, på adressen Vasaesplanaden 14, ingång från gränden.

Drop in & Shop

Må - fre kl. 11 - 18
Lö kl. 11 - 15

Övriga tider enligt överenskommelse. Tidsbokningar kan göras per telefon dagstid och på webben dygnet runt!

Boka tid nu! »

esse_salon_treatment2

Spabehandlingar

Skönhetsbehandlingar finns det många olika slag av. Men hur ska du veta vilken som passar just dig och vad är det som är viktigast? För oss är du viktig och vi vill erbjuda dig bästa möjliga behandling, men vi vill inte att naturen ska lida av att vi vill vara fina. Varje gång som du njuter av en naturlig ansiktsbehandling, gör du också Moder Natur en tjänst. Kikas Natural Green Beauty & Spa har ett brett utbud av fantastiska och naturliga behandlingar, allt från basic ansiktsbehandlingar till helkroppsbehandlingar. För oss är det av yttersta vikt att produkterna som vi använder i våra behandlingar är naturliga, ekologiska och effektiva.

Läs mer om behandlingarna »

Harjat ja sienet

Du kan lita på oss

Vill du att produkterna du beställer ska vara trygga och äkta?

Kikas Natural Green Beauty & Spa har funnits sedan år 2012 och är en auktoriserad återförsäljare.

Alla tillverkares produkter levereras antingen direkt av tillverkaren eller via importören. Du kan lita på att du får exakt vad du beställer och ingen kopia!

Läs mera »

Utvalda produkter

Käytätkö luonnollisia ihonhoitotuotteita?

Nyt on se oikea aika tutustua luonnollisiin ihonhoitotuotteisiin! Kikas Lifestyle & Spa laajentaa toimintansa ja valikoimansa jotta pystymme palvella sinua entistä paremmin. LUONNOLLISESTI!
En naturlig frisörsalong!

En naturlig frisörsalong!

Trendigt hår, utan gifter och kemikalier, hur låter det? Nu har vi också en naturlig frisörsalong, där vi endast använder oss av naturliga produkter. Vi färgar ditt hår utan kemikalier och ditt hår får en naturlig färg. Till våra tjänster hör klippning, färgning, blekning, hårbottenbehandlingar, frisyrer samt formning och rakning av skägg. Boka dig en […]

INIKA Face in A Box!

INIKA Face in A Box!

Hyn är vår bästa kompis och den ska vi ta hand om. Inika – face in a box innehåller nio olika produkter. En primer, bb cream, concealer, mineral foundation, liquid mineral foundation, solpuder, rouge, mattningspuder och en kabuki sminkborste. Perfekt när man, precis som vi vill prova sig fram och vara snäll mot huden. Be […]

Har du känslig hud? Esse Skincare Sensitive är svaret!

Har du känslig hud? Esse Skincare Sensitive är svaret!

I Esse Sensitive linjen används probiotiska ingredienser för att återskapa skyddsbarriärens funktion och minska på hudens känslighet. I produkterna nyttjar vi vår framställda BIOME+ -teknologi och i sensitive serumet har vi tillsatt levande probioter för att aktivt förbättra din bakteriekultur. Vi minimerar allergirisken genom att använda så skonsamma och ekologiska ingredienser som möjligt.

Lite lyx i vardagen och underbara dofter!

Lite lyx i vardagen och underbara dofter!

Klinta Massage & Hudvårds ljus är inte vilka ljus som helst. De är doft- och massageljus. Ljusen består endast av naturliga eteriska oljor. Det har också kommit mycket annat roligt till Klintas produktsortiment. Hur låter badsalt, läppbalsam och helt underbara reseljus som man kan ta med i väskan!