Må bra med naturkosmetika
Kika´s Natural Green Beauty & Spa vill sätta en liten guldkant på varje dag. Du har rätt att vara vacker och må bra. Du har rätt att njuta av renhet och naturlighet utan bekymmer. Huden är ett levande organ som behöver naturliga ämnen för att vara spänstig och strålande. Vi vill att du ska möta din egen spegelbild med ett leende varje morgon. Oberoende av vilken hudtyp du har, kan du vara säker på att din hud blir ännu vackrare när du vårdar den med naturliga produkter! Kom in och testa, du kommer att bli förtjust!

Viktig information!

Vi fortsätter med försiktighetsåtgärderna och vi följer strikt THL:s och regeringens rekommendationer. För att ni kunder skall känna er så trygga som möjligt under denna tid när ni besöker salongen, utför vi alla behandlingar med munskydd och engångshandskar. Vi vistas inte många i samma utrymme. Vi städar och desinficerar regelbundet, vi kommer inte till jobbet vid sjukdomssymtom och vi tar heller inte emot kunder med sjukdomssymtom.

Ni har möjlighet att boka in 15 min personliga shoppingtider där ni kan shoppa ensamma i butiken. Om du vill ha hjälp med att hitta rätta produkterna för just din hud, kan du boka in en 15 min konsultationstid till Natalie. Ni kan även fortsätta beställa produkter i vår webbshop och vi fortsätter med avhämtningstiderna i butiken.

Tidsbokning sker via nätet eller genom att ringa, och du kan avboka din tid genom att maila eller ringa oss. Ta kontakt ifall du inte hittar en tid som passar, så ser vi ut en passlig tid för dig.

Välkommen på behandling, om du är frisk!

Blev det ändringar i ditt schema?

Kom ihåg att meddela oss minst ett dygn innan, om du vill flytta eller avboka din tid. Om avbokningar sker mindre än 24h före bokad tid, förbehåller vi oss rätten att fakturera 50% av den bokade tjänstens pris.

Du kan lita på oss!

Vill du att produkterna du beställer ska vara trygga och äkta? Kikas Natural Green Beauty & Spa har funnits sedan år 2012 och är en auktoriserad återförsäljare. Alla tillverkares produkter levereras antingen direkt av tillverkaren eller via importören. Du kan lita på att du får exakt vad du beställer och ingen kopia!

Vi förlänger giltighetstiden på ALLA presentkort

Om du har ett presentkort som går ut inom kort, och du funderar på om du kommer kunna använda det nu p.g.a. Corona situationen, så behöver du inte vara orolig. Vi förlänger giltighetstiden på alla öppna och nya presentkort, så att du säkert hinner använda ditt presentkort. Vi har förlängt giltighetstiden på alla nya presentkort till ett år, och vid behov förlänger vi de ännu mera. Alla öppna presentkort som går ut, går bra att använda när vi har öppet igen och när det passar dig.
Alltså – om du har ett presentkort till Kika´s så behöver du inte vara orolig att du inte skulle hinna använda det!

Hos oss kan du nu betala med ePassi!

Ni kan betala dessa behandlingar med ePassi:

Till Massör/Fysioterapeut:
 
 Body Harmony 60min – 75 
 Idrottsmassage 60min – 75 
 Ryggmassage 30min – 45 
 Massage av nacke, axlar och skuldror 45min – 60 
 Halvkroppsmassage – överkropp 45min – 60 
 Halvkroppsmassage – ben 45min – 60 
 Helkroppsmassage 75min – 85 
 Benhinneinflammation(valpsjuka) 45min – 65 
 Tennisarmbåge 45min – 65 
 Spänningshuvudvärk 45min – 65 
 Gravidmassage 45min – 65 

Till kosmetolog:

Ryggmassage 30min – 40 

Massage av rygg- och nacke 45min – 55 

Helkroppsmassage 60min – 65 

Fotvård 60min – 65€

DUO-behandlingar:

 
DUO-helkroppsmassage 60min – 115€

Öppethållningstider

Kikas Natural Green Beauty & Spa betjänar på Storalånggatan 32-34.

Butikens öppethållningstider:

   Må kl 10-16 
Ti-Fre kl 10-18
Lö kl 10-15

Salongen

Ni kan enkelt kolla lediga tider via vårt bokningssystem. Våra betjäningstider i salongen varierar måndag – lördag mellan kl 8 – 21.

Övriga tider enligt överenskommelse. Tidsbokningar kan göras per telefon dagstid och på webben dygnet runt!