Må bra med naturkosmetika

Kikas Natural Green Beauty & Spa vill sätta en liten guldkant på varje dag. Du har rätt att vara vacker och må bra. Du har rätt att njuta av renhet och naturlighet utan bekymmer. Huden är ett levande organ som behöver naturliga ämnen för att vara spänstig och strålande. Vi vill att du ska möta din egen spegelbild med ett leende varje morgon. Oberoende av vilken hudtyp du har, kan du vara säker på att din hud blir ännu vackrare när du vårdar den med naturliga produkter! Kom in och testa, du kommer att bli förtjust!

Bekanta dig med våra produkter »

Vi har flyttat! Vår nya adress är Storalånggatan 32-34.

Varmt välkomna till Kikas nya utrymmen!

Tack vare er, bästa kunder har vi växt ur våra gamla lokaler och nu öppnar vi Kika´s på Storalånggatan 32-34 i större och helt nyrenoverade utrymmen. Vi vågar lova att upplevelsen hos oss kommer bli extraordinär. Så kom gärna in och titta runt på våra nya utrymmen, prata med personalen och utnyttja våra specialerbjudanden dagen till ära.

Ni är hjärtligt välkomna, vi bara väntar på att få betjäna er!

Varma hälsningar,
Marika med personal

Generic placeholder image

NYHET! Nu kan du beställa presentkort från Kika´s via nätet.

Nu kan du hemma i lugn och ro bekanta dig med vårt utbud av presentkort. Från vår webshop kan du nu beställa presentkort direkt till mottagarens eller din egen email. Du kan också få presentkortet sänt med posten, då tar vi hand om printning och postning. Presentkort finns till olika skönhetsbehandlingar, ekofrisören och även på olika belopp, då kan mottagaren själv välja hur hen använder sin gåva.

Bekanta dig med utbudet här!

Generic placeholder image

AKTIVA EKOLOGISKA OCH PROBIOTISKA INGREDIENSER SOM LUGNAR OCH LÄKER KÄNSLIG HY

I Esse Sensitive serien använder vi nya probiotiska ingredienser i syfte att återställa barriärfunktionen och reducera överkänslighet.

Produkterna innehåller vår banbrytande BIOME+ teknologi och vi har inkluderat levande probiotika i Sensitive Serum i syfte att aktivt förbättra hudens mikrobiologi.

Vi minimerar risken av en allergisk reaktion genom att använda de mildast möjliga ekologiska ingredienserna.

Läs mera här!

Generic placeholder image

Hur låter det med ett trendigt hår, utan gifter och kemikalier?

Hos oss finner ni ekologiska frisörtjänster. Vi använder endast produkter med naturliga ingredienser. Vi använder växtfärg när vi färgar ditt hår för att uppnå en naturligt vacker färg. Till våra tjänster hör klippning, färgning, blekning, vård av hårbotten, kamningar, samt rakning och skäggvård. Boka din tid och erhåll vackert, friskt och starkt hår – helt naturligt! Välkommen!

Vill du veta mera? Klicka här!

Generic placeholder image
img_0622

Öppet

Kikas Lifestyle & Spa hittar du i Wasaborgshuset, på adressen Vasaesplanaden 14, ingång från gränden.

Drop in & Shop

Må kl 11 - 16
Ti - fre kl. 11 - 18
Lö kl. 11 - 15

Salongen

Ni kan enkelt kolla lediga tider via vårt bokningssystem. Vi betjäningstider i salongen varierar måndag - lördag mellan kl 9 - 20.

Övriga tider enligt överenskommelse. Tidsbokningar kan göras per telefon dagstid och på webben dygnet runt!

Boka din tid här! »

esse_salon_treatment2

Spabehandlingar

Skönhetsbehandlingar finns det många olika slag av. Men hur ska du veta vilken som passar just dig och vad är det som är viktigast? För oss är du viktig och vi vill erbjuda dig bästa möjliga behandling, men vi vill inte att naturen ska lida av att vi vill vara fina. Varje gång som du njuter av en naturlig ansiktsbehandling, gör du också Moder Natur en tjänst. Kikas Natural Green Beauty & Spa har ett brett utbud av fantastiska och naturliga behandlingar, allt från basic ansiktsbehandlingar till helkroppsbehandlingar. För oss är det av yttersta vikt att produkterna som vi använder i våra behandlingar är naturliga, ekologiska och effektiva.

Läs mer om behandlingarna »

massage-2333206_1920

Boka din tid här!

Vill du pröva på något nytt?
Kika´s Natural Green Beauty and Spa erbjuder helt naturliga och underbara skönhetsbehandlingar för just DIG !

Boka här! »

Du kan lita på oss!

Vill du att produkterna du beställer ska vara trygga och äkta?

Kikas Natural Green Beauty & Spa har funnits sedan år 2012 och är en auktoriserad återförsäljare.

Alla tillverkares produkter levereras antingen direkt av tillverkaren eller via importören. Du kan lita på att du får exakt vad du beställer och ingen kopia!

Läs mera »

Beauty Boost Glow & Refresh

I vår nya 30 minuters ansiktsbehandling använder vi Jurliques underbara produkter för att ge din hud det allra bästa! Denna behandling återger huden dess lyster och gör dig redo för dagen.

Boka tid till vår nya behandling här!

Generic placeholder image

Blev det ändringar i ditt schema?

Kom ihåg att meddela oss minst ett dygn innan, om du vill flytta eller avboka din tid. Om avbokningar sker mindre än 24h före bokad tid, förbehåller vi oss rätten att fakturera 50% av den bokade tjänstens pris.

Ring oss +358 44 970 2893 »
fb-logo

Facebook

På Facebook kan ni följa oss. På Facebook delar vi med oss av olika kampanjer och evenemang hela tiden !

Till Facebook »

insta-logo

Instagram

På Instagram hittar du oss också. Varje dag lägger vi upp nya inspirerande bilder.

Till Instagram »

news-263x300

Nyhetsbrev

Kika´s nyhetsbrev innehåller nyheter och exklusiva erbjudanden! Nyhetsbrevet får du en gång i månaden helt gratis!

Beställ vårt nyhetsbrev här! »