Kikas SPA kahdelle henkilölle tarjoaa korkealuokkaisia hoitokokonaisuuksia meidän Duo wellness-huoneessa. Tule yhdessä ystäväsi tai sinulle rakkaan henkilön kanssa nauttimaan Duo-hoidoista. Me Kikasissa varmistamme, että stressi unohtuu ja kehosi voi paremmin. Duo-hoito on kuin pieni kultainen hetki yhdessä arjen keskellä. 

Inika Renewal kasvohoito

Tule yhdessä ystäväsi kanssa nauttimaan Duo Inika Renewal kasvohoidosta. 60 min.


170 €

Relaxing Mood
by Marina Miracle

Tule yhdessä ystäväsi kanssa nauttimaan ylellisestä kasvohoidosta. Hoitoon kuuluu myös rentouttava niska-selkä hieronta. 90min.
195 €

Hot Stone Massage

Haluatko kokea jotain muuta kuin elokuvien katselun, keilausta tai illallisen? Yllätä ystäväsi tai rakkaasi Hotstone hieronnalla.
DUO Hot Stone hieronta tarjoaa täydellisen mielen ja vartalon rentoutumisen tunnelmallisessa duo- huoneessa. 60 min.140 €

SPA-jalkahoito


Nauti yhdessä ystävän kanssa rentouttavasta jalkahoidosta. Hoito sisältää kuorinnan, naamion, hieronnan ja jalkavoiteen. Naamion vaikuttaessa saatte lempeän käsihieronnan.
Varpaankynsin lakkauksen voi tilata erikseen.
Hoidamme vain terveitä jalkoja.140 €

Varaa Duo-hoito puhelimitse.

Duo-hoito voidaan toteuttaa myös asiakkaan omien toiveiden mukaan. Olkaa meihin yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva vaihtoehto!