Kasvohoidot

Mitä kauneus merkitsee Sinulle? Meidän näkökulmastamme kauneus on hyvinvointia, rentoutumista, yksilöllisyyden arvostamista, luonnollisia puhtaita tuotteita sekä sisäistä tasapainoa. Me haluamme hoitaa Sinua parhailla mahdollisilla luonnollisilla tuotteilla, ammattitaidolla sekä ainutlaatuisilla hoitomenetelmillä. Kaikisssa kosmetologiemme hoidoissa haluamme vaalia asiakkaan hyvinvointia sekä ulkoisesti että sisäisesti.
Hoitolamme miellyttävä, rauhallinen tunnelma saa sinut rentoutumaan kerta toisensa jälkeen ja tehokkaat luonnonmukaiset tuotteemme hoitavat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hoitolassa käytämme Jurliquen sekä innovatiivisen ihonhoidon edelläkävijän Esse Skincaren tuotteita. Havaitsemme tuloksia jo ensimmäisen hoitolakäsittelyn jälkeen, koska tulokset ovat silmin havaittavissa, iho kirkastuu sekä on kauniin kuulas.

Toivomme, että sinäkin arvostat hyvinvointia, hemmottelua sekä tehokkaita hoitoja. Tämä on mahdollista, koska me autamme sinua optimaaliseen ihonhoitoon yksilöllisesti valituilla tuotteilla sekä varmistamme hoitolamme puitteet niin, että Sinä rentoudut kokonaisvaltaisesti. Jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen sekä tärkeä ja haluamme tarjota vain parasta.

Varaa itsellesi ihana hemmotteleva hoito, tule ystäväsi kanssa duo-hoitoon tai muista sinulle tärkeää ihmistä lahjakortilla!

Palvelumme ovat laajentuneet workshop-palveluihin. Voitte osallistua esimerkiksi ystävät/ työtoverit/ vähintään 6 hlön ryhmä yhdessä ihonhoidon maailmaan. Antoisaa yksilöllistä ihonhoidon ohjausta mukavassa seurassa.

 


Probioottinen Signature Kasvohoito Sinun aika nauttia!

Tämän hoidon yhteydessä saat nauttia sekä selkähieronnasta ja erittäin rentouttavasta kasvojen ja dekolten hieronta. Samalla ihosi saa uutta energia ja elinvoimaa.

Hoidon kesto 120 min.

Varaa oma aikasi tässä!

Generic placeholder image

Beauty Boost

Glow & Refresh your skin!

Meidän uusi Beauty Boost 30 min kasvohoito antaa ihollesi kirkkaus.

Käytämme Jurlique-tuotteita antamaan iholle vain parhaan

Varaa aikasi meidän uuden hoidon tässä!

Generic placeholder image

Probioottinen Esse Anti-Ageing Facial Uudelleen rakentava ja nuorentava Esse-kasvohoito

Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihonhoitosarja? Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen Anti-Ageing kasvohoito on erittäin rentouttava sekä ihoa nuorentava kasvohoito. Hoidon tarkoitus on antaa elinvoimaa ja hehkua ihollesi. Hoidon avulla tuodaan takaisin ripaus nuoruuden voimista ja kimmoisuudesta. Hoidon aikana hemmotellaan kasvot sekä dekoltee pehmeällä puhdistuksella ja kuorinnalla. Saat nauttia pehmeän ja rentouttavan hieronnan, minkä jälkeen levitetään kosteuttava ja nuorentava kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 90 min.

Varaa aikasi tässä!

Generic placeholder image
esse_new_bottles_2016

Probioottinen Esse-kasvohoito ihosi tarpeiden mukaan

Rentouttava ja hoitava Esse-kasvohoito
Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihon-hoitosarja? Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen kasvohoito on erittäin rentouttava ja se tehdään aina ihosi tarpeiden mukaan. Hoito voi olla kosteuttava / tasapainottava / syväpuhdistava / korjaava tai rauhoittava. Hoidon aikana hemmotellaan ihoasi pehmeällä puhdistuksella, kuorimme kasvot ja dekolteen, annamme sinulle pehmeän ja rentouttavan hieronnan minkä jälkeen levitetään kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä niin kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 60 min.

Varaa aikasi tässä! »

17895a46-4806-4591-ba2b-040fe56d9e8b

Probioottinen Esse-Antioxidant Boost Facial

Suojaa rakentava Esse-kasvohoito
Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihon-hoitosarja? Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen Antioxidant kasvohoito on erittäin rentouttava ja rakentava kasvohoito. Hoidon tarkoitus on antaa elinvoimaa ja suojaa ihollesi. Hoidon aikana hemmotellaan ihosi pehmeällä puhdistuksella, kuorimme kasvot ja dekoltee. Saat nauttia pehmeän ja rentouttavan hieronnan, minkä jälkeen levitetään kosteuttava ja voimistava kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä niin kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 60 min.

Varaa aikasi tässä! »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Probioottinen Esse-Detox Facial

Syväpuhdistava Esse-kasvohoito
Esse Skincare on erittäin hoitava luonnollinen ihon-hoitosarja! Esse Organic -tuotesarja sisältää probioottisia tukiaineita, jotka parantavat ihosi mikrobiomia. Esse Skincare Probioottinen Detox kasvohoito on erittäin rentouttava ja syväpuhdistava kasvohoito. Hoidon tarkoitus on poistaa kaikki kuona-aineet ja tuoda uuden hehkun kasvoillesi. Hoidon aikana hemmotellaan ihosi pehmeällä puhdistuksella, kuorimme kasvot ja dekoltee. Tässä vaiheessa levitetään syväpuhdistava naamio. Saat nauttia pehmeän ja rentouttavan hieronnan, minkä jälkeen levitetään kosteuttava ja kirkastava kasvonaamio. Naamion vaikutusajan aikana saat nauttia lisää hieronnasta ja upeista tuoksuista. Tämän jälkeen on aika levittää lopputuotteet ja herätä niin kuin uuteen päivään.

Hoidon kesto 75 min.

Varaa aikasi tässä! »


Jurlique My little secret Facial

Tuntuuko siltä, että huominen tulee liian nopeasti ja aika jättää kasvoillesi muistoja? My little secret kasvohoito on tarkoitettu aikuiselle iholle. Tämä hoito antaa uuden elastisuuden ja vähentää jo olemassa olevia ryppyjä. Puhdistamme eilisen jäljet pois hellästi hierovilla liikkeillä. Riippuen ihon tarpeesta, kuorimme tai syväpuhdistamme ihon naamion avulla. Upealla öljyllä, jolla on liftaava vaikutus hieromme dekolteen, niskan, pään sekä kasvot. Annamme ihollesi reilusti kosteutta ja ravintoa kasvonaamiolla. Tämän jälkeen levitämme liftaavan seerumin ja kosteusvoiteen kasvoillesi ja dekolteellesi. Pikkaisen puuteria ja huulikiiltoa niin eilinen on muisto vain. Hoidon aikana käytämme kahta eri kasvonaamiota, joiden vaikutusaikana kuorimme sekä hieromme käsiäsi. Tässä kasvohoidossa käytämme Jurliquen upeaa Purely Age Defying ihonhoitosarjaa, joka on tarkoitettu ikääntyvälle iholle.

Hoidon kesto 90 min.

Varaa aikasi tässä!

Generic placeholder image
jurlique-our_range-herbal_recovery-380x3121-103753

Jurlique Wake me up Facial

Ihoa herättävä kasvohoito
Onko sinulla väsynyt iho ja väsyneet silmät? Ei hätää, olemme täällä sinua varten! Annamme ihollesi uuden hehkun ja kimmoisuuden. Unohda kaikki kiireet hetkeksi ja nauti kasvohoidosta joka on tarkoitettu juuri sinulle. Tämän hoidon aikana puhdistamme ihoasi hellästi hierovin liikkein. Kuorimme arjen jäljet pois poskistasi, hieromme huolet pois harteiltasi. Kun olet oikein rentoutunut, hellimme ihoasi ravitsevalla naamiolla joka on täynnä elinvoimaa. Naamio yhdessä puhdistuksen ja hieronnan kanssa antavat ihollesi mahdollisuuden ottaa vastaan seerumin ihanat vitamiinit. Kosteus tuodaan jälkiruuaksi yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa. Viimeistelemme kasvojasi hieman puuterilla ja annamme huulillesi vähän kiiltoa. Ja näin olet valmis kohtaamaan arjen haasteita uudella energialla ja kauniilla hymyllä!

Hoidon kesto n. 60 min.

Varaa aikasi tässä! »

3

Jurlique Just like candy Facial

Onko sellainen tunne, että tarvitset vähän enemmän kuin tavallisen kasvohoidon? Just like candy sisältää kasvohoidon lisäksi ihanan selkähieronnan. Hierontaöljynä käytämme Klintan hierontakynttilöitä. Saat valita hierontakynttilöistä tuoksun, joka miellyttää sinua eniten. Aloitamme selkähieronnalla, joka kestää n. 25 minuuttia. Puhdistamme ja kuorimme kasvosi sinulle sopivilla tuotteilla. Hieromme vielä dekolteen, pään, niskan ja kasvot. Levitämme sinulle sopivan kasvonaamion, joka saa vaikuttaa ihollasi n. 7-10 minuuttia. Tämän jälkeen seerumi, silmänympärysvoide sekä kosteusvoide hellivät ihoasi. Lopuksi laitamme pikkaisen puuteria poskille ja vähän huulikiiltoa huulillesi ja olet kuin uusi ihminen, valmiina kohtaamaan seuraavan haasteen. Kasvohoito tehdään Jurliquen upeilla luonnollisilla ihonhoitotuotteilla.

Hoidon kesto 90 min.

Varaa aikasi tässä! »

cleansers-social-posts-trio

Jurlique Lovely and smooth Facial

Tämä kasvohoito on suunnattu sinulle, jolla on kuiva iho. Lovely & Smooth on erittäin rentouttava kasvohoito, joka palauttaa kosteuden ja antaa kasvoillesi elastisuutta sekä elinvoimaa. Puhdistamme ihoasi hellästi ja kuorimme arjen jäljet pois. Luonnollisella öljyllä hieromme kasvojasi, kaulaasi, päänahkaasi, dekolteesi ja niskaasi. Kasvojasi hellitään kosteutta antavalla ja ravitsevalla naamiolla, minkä jälkeen levitämme lisää kosteutta seerumilla ja kosteusvoiteella. Tämän jälkeen ihosi on taas pehmeä ilman kiristävää tunnetta.

Hoidon kesto 60 min.

Varaa aikasi tässä! »

ll

Lingonberry Forest Facial

Rentouttava kasvohoito epätasapainoiselle iholle (Puolukka)
c/o GERD tuotteet koostuvat luonnollisista raaka-aineista, kuten esim. kasvi- ja eteerisistä öljyistä, joita saadaan mm. kukista, yrteistä, puusta, pähkinöistä ja muista kasveista, joissa on aktiivisia ainesosia. Kasvoöljyissä ja -voiteissa käytetään marjansiemenöljyjä mustikasta, lakasta ja puolukasta. Jokainen marjansiemenöljy koostuu ainutlaatuisista ominaisuuksista, joita sisältyy eri tuotteisiin.

Puolukan marjasiemenöljy sopii epätasapainoiselle iholle. Tämä rentouttava kasvohoito kestää 60 min ja sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä hieronnan.

Varaa aikasi tässä! »

df

Cloudberry Dreams Facial

Rentouttava kasvohoito normaalille ja kuivalle iholle (Lakka)

c/o GERD tuotteet koostuvat luonnollisista raaka-aineista, kuten esim. kasvi- ja eteerisistä öljyistä, joita saadaan mm. kukista, yrteistä, puusta, pähkinöistä ja muista kasveista, joissa on aktiivisia ainesosia. Kasvoöljyissä ja -voiteissa käytetään marjansiemenöljyjä mustikasta, lakasta ja puolukasta. Jokainen marjansiemenöljy koostuu ainutlaatuisista ominaisuuksista, joita sisältyy eri tuotteisiin.

Lakan marjasiemenöljy sopii normaalille ja kuivalle iholle. Tämä rentouttava kasvohoito kestää 60 min ja sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä hieronnan.

Varaa aikasi tässä! »

2

Blueberry Field Facial

Rentouttava kasvohoito aikuiselle ja kuivalle iholle (Mustikka)

c/o GERD tuotteet koostuvat luonnollisista raaka-aineista, kuten esim. kasvi- ja eteerisistä öljyistä, joita saadaan mm. kukista, yrteistä, puusta, pähkinöistä ja muista kasveista, joissa on aktiivisia ainesosia. Kasvoöljyissä ja -voiteissa käytetään marjansiemenöljyjä mustikasta, lakasta ja puolukasta. Jokainen marjansiemenöljy koostuu ainutlaatuisista ominaisuuksista, joita sisältyy eri tuotteisiin.

Mustikan marjasiemenöljy sopii aikuiselle ja kuivalle iholle. Tämä rentouttava kasvohoito kestää 60 min ja sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä hieronnan.

Varaa aikasi tässä! »