Mitä kauneus merkitsee Sinulle? Meidän näkökulmastamme kauneus on hyvinvointia, rentoutumista, yksilöllisyyden arvostamista, luonnollisia puhtaita tuotteita sekä sisäistä tasapainoa. Me haluamme hoitaa Sinua parhailla mahdollisilla luonnollisilla tuotteilla, ammattitaidolla sekä ainutlaatuisilla hoitomenetelmillä. Kaikisssa kosmetologiemme hoidoissa haluamme vaalia asiakkaan hyvinvointia sekä ulkoisesti että sisäisesti. Hoitolamme miellyttävä, rauhallinen tunnelma saa sinut rentoutumaan kerta toisensa jälkeen ja tehokkaat luonnonmukaiset tuotteemme hoitavat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitolassa käytämme Abloom 100 % organic skincare sekä innovatiivisen ihonhoidon edelläkävijän Esse Skincaren tuotteita. Havaitsemme tuloksia jo ensimmäisen hoitolakäsittelyn jälkeen, koska tulokset ovat silmin havaittavissa, iho kirkastuu sekä on kauniin kuulas. Toivomme, että sinäkin arvostat hyvinvointia, hemmottelua sekä tehokkaita hoitoja. Tämä on mahdollista, koska me autamme sinua optimaaliseen ihonhoitoon yksilöllisesti valituilla tuotteilla sekä varmistamme hoitolamme puitteet niin, että Sinä rentoudut kokonaisvaltaisesti. Jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen sekä tärkeä ja haluamme tarjota vain parasta. Varaa itsellesi ihana hemmotteleva hoito, tule ystäväsi kanssa duo-hoitoon tai muista sinulle tärkeää ihmistä lahjakortilla! Palvelumme ovat laajentuneet workshop-palveluihin. Voitte osallistua esimerkiksi ystävät/ työtoverit/ vähintään 6 hlön ryhmä yhdessä ihonhoidon maailmaan. Antoisaa yksilöllistä ihonhoidon ohjausta mukavassa seurassa.  

Esse Tehokasvohoito

Tehokas hoito, joka voi olla tasapainottava ja rauhoittava, ravitseva tai anti-ageing. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, silmänympärysnaamion, seerumin ja loppuvoiteen. Hoito sisältää myös tehoampullin.

Esse Probiotic

Rentouttava kasvohoito, joka määritellään aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, silmänympärysnaamion, seerumin, kasvovooteen ja silmänympärysvoiteen.

Esse Gua-Sha

Gua Sha on luonnon vastine kasvojenkohotukselle! Kohottava, kirkastava, hehkua tuova ja turvotusta poistava. Hoito sisältää kaksinkertainen puhdistuksen, kuorinnan, Gua Sha hieronnan, naamion jag loppuvoiteet.Tuotteita käytetään ihotyypin mukaan.

Esse Lymphatic

Ylellinen kasvohoito, johon sisältyy lymfahieronta kasvoille ja dekoltelle. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, silmänympärysnaamion, seerumin ja loppuvoiteen.

Esse Antioxidant

Hoito on erittäin rentouttava ja korjaava kasvohoito, joka antaa elinvoimaa ja suojaa ihollesi.

Esse Detox

Syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito mekaanisella puhdistuksella. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, savinaamion ja loppuvoiteen.

Esse Anti-Ageing

Tehohoito ikääntyvälle iholle. Hoito ravitsee ja korjaa ikääntyvää ihoa ja tekee ihosta kauniin hehkuvan. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion, silmänympärysnaamion, seerumin ja loppuvoiteen.

Esse Youth

Hoito 12-17 vuotiaille. Opastamme ihonhoidossa sekä oikeanlaisten tuotteiden valinnassa. Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, naamio ja loppuvoide. Mukaan saat ihotyypillesi sopivan Esse Start Kitin, arvo 35e.

Esse Relaxing Mood

Esse Skincare kasvohoito ihon tarpeiden mukaisilla tuotteilla sekä rentouttavalla selkä-niska hieronnalla.

Esse Anti "Maskne"

Sinulle, joka olet alkanut saada aknen oireita tai epäpuhtauksia päivittäin käytetyn suusuojan vuoksi, tai jos haluat estää tämän tilan. Se sisältää ihoanalyysin, kaksinkertaisen puhdistuksen, BHA-kuorinnan, naamio ja loppuvoiteet.

Eco by Sonya Facial

Syvärentouttava hoito, johon kuuluu aromaterapiaa. Sis. aromaterapian, puhdistuksen, kuorinnan, hieronta, naamion, öljyn, kosteusvoiteen, silmänympärysvoiteen ja viimeistelevän kasvoveden, joka antaa ihollesi kauniin auringon suuteleman hehkun.

Eco by Sonya Gua-Sha

Gua sha - Luonnon vastine kasvojenkohotukselle. Syvärentouttava hoito, johon kuuluu aromaterapiaa ja Gua sha -hieronta. Sis. puhdistuksen, kuorinnan, kaksi hierontatekniikkaa, naamion, öljyn, kosteusvoiteen, silmänympärysvoiteen ja kasvoveden.

Abloom Skin Facial for You

Kasvohoitoon kuuluu ihoanalyysi, puhdistus kuorinta, rentouttava hieronta, naamio ja loppuvoiteet. Hoidossa käytetään syväkudoshierontaa, akupressuuria ja lymfahierontaa.

Anti-Ageing by Rosenserien

Hoito koostuu ihanasta selkähieronnasta, joka sisältää 60 minuutin kasvohoidon. Sisältää Rosenserienin uuden seeruminaamion. 100% luonnollinen seeruminaamio, jossa on ekologista puuvillaa, joka kosteuttaa, pehmentää ja silottaa hienoja juonteita.