KAMPAAMO / EKOKAMPAAMO

Löydät meiltä kaikki perinteiset parturikampaamopalvelut, sekä laajan valikoiman täysin luonnonmukaisia kampaamopalveluita.  Valitsitpa kumman tahansa, olet tervetullut nauttimaan rauhoittavasta tunnelmastamme ja ammattitaitoisesta palvelustamme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
kampaamo
haluaisitko kiireettömän ja rentouttavan kampaamo-kokemuksen?

Panostamme jokaisen asiakkaan kohdalla hyvään suunnitteluun ja erityiseen tarkkuuteen, jotta lopputulos olisi odotustesi arvoinen. Olemme täällä juuri sinua varten, halusitpa sitten luonnollisuutta, trendikkyyttä, tai kokeilla jotain täysin uutta juuri sinun persoonallesi sopivaa. Luethan huolellisesti palvelun kuvauksen, jotta meillä on tarpeeksi aikaa luoda juuri sinun hiusten pituuksille upea uusi look.  

Palveluihimme kuuluvat: Hiustenleikkaukset, värjäykset ja vaalennukset, kampaukset, pidennysten laitto, parran muotoilu, hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja kulmien muotoilu. 

Värjäyspakettien hinta määräytyy käsittelyyn käytetyn ajan ja värimateriaalin määrän mukaisesti. Suosittelemme valitsemaan Olaplexin lisäpalveluna värjäysten yhteydessä.
Kaipaatko kestäviä kiharoita illanviettoon tai näyttävämpää kampausta tärkeään juhlapäivääsi?
Palvelu sisältää värjättyjen hiusten sävytyksen, joka neutralisoi ei toivotut värisävyt ja palauttaa hiuksille upean kiillon. Pesemme hiukset aluksi Brunsin Detox shampoolla, joka poistaa muotoilutuotteiden jäämät, lian ja vesijohtovedestä hiuksiin kertyvät mineraalit. Syväpuhdistus takaa paremman sävytystuloksen. Tämä palvelu sopii sinulle, kun haluat raikastaa hiusväriäsi varsinaisten värjäyksien ja raidoitusten välillä. 99€
Tarjoamme osaavat kädet kaikenlaisiin leikkauspalveluihin. Löydät leikkausaikoja sekä kampaaja- että parturikategorioiden alta.
P3274562-scaled.jpg
ekokampaamo
Miltä kuulostaisi trendikkäät hiukset luonnollisin menetelmin?

Hiuksesi saavat luonnollisen ja kauniin kiiltävän värin biohajoavilla kasviväreillä. Kasvivärit hoitavat ja hellivät hiusta sekä hiuspohjaa. Ekokampaamomme palveluihin kuuluvat kaikki tavanomaiset leikkaukset, energialeikkaus, kasvivärjäys, hiusten savivaalennus ja saviraidoitus, hiuspohjan hoidot, kampaukset, sekä parran muotoilu. 

Ekologinen tapa värjätä hiukset! Sopii sekä värjätyille että ei värjätyille, sekä harmaille hiuksille. Suosittelemme että tulet 15 minuutin konsultaatioon jos et olet aikaisemmin värjännyt kasivärillä. Alk. 165 € sis. leikkaus.
Hiusten vaalennukset ja raidoitukset. Savivaalennus on allergiaystävällinen vaihtoehto hiusten vaalentamisessa. Vaalennuksessa käytetään ainoastaan savea ja vetyperoksidia. Vaalennustulos muistuttaa auringon vaalentamaa hiusta ja kasvaa luonnollisesti ulos. Alk. 125€ sis. leikkaus.
Energialeikkaus alkaa n. 20 minuutin intialaisella päähieronnalla. Leikkaus ottaa huomioon hiusten luonnollisen kasvusuunnan ja taipuisuuden. Kolmen energialeikkauksen jälkeen saavutat parhaimman lopputuloksen. 95 €
Tarjoamme miehille, naisille sekä lapsille hiustenleikkaukset. Ei ole mitään väliä minkälainen hiustyyppi tai pituus sinulla on, meidän tavoitteemme on että te lähdette aina salongista hymy huulilla!
Rentouttava spa-hoito joka syväpuhdistaa, hoitaa sekä kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa. Pesu, 10 min hieronta, föönaus ja stailaus. Hiusten leikkaus palvelun yhteydessä 30 €. 75€ / 60 MIN
Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan kemikaaleista, ilmansaasteista ja tuotejäämistä. Kosteuttaa ja antaa upean kiillon hiuksille. Erinomainen palvelu yhdistettynä energialeikkaukseen tai kasvivärjäykseen. 45 € / 45 min
Sinulle, joka haluat ylellisyyttä arkipäiviin. Sisältää rentouttavan intialaisen päähieronnan, hiusten pesun, föönauksen ja muotoilun. 80€ / 60 min