Hieronta

Kehon jännityksestä on tullut jokapäiväinen ongelma meille suomalaisille. Kika’s Natural Green Beauty & Spassa haluamme taata sinulle rauhallisen ympäristön, jossa kokonaisvaltainen rentoutuminen on mahdollista. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman palveluja, joissa juuri sinun ongelmasi otetaan huomioon.

Meillä käy E-passi!

Hot Stone hieronta 60 min

80 €

Tätä hoitoa kehosi kaipaa, kun lämpömittari näyttää miinusasteita! Koko vartalon kuumakivihieronta rentouttaa ja tehostaa aineenvaihduntaa. Kuumien kivien lämpö johtuu syvälle kudoksiin rauhoittaen ja tasapainoittaen hermostoa. Tämä miellyttävältä ja kivuttomalta tuntuva hoito lievittää pahimpiakin lihasjännityksiä.

Body Harmony 60 min

Tämä hoito on suunniteltu erityisesti niille, jotka tuntevat olonsa stressaantuneeksi ja väsyneeksi kehossaan, kaiken paikallaan istumisen jälkeen.

Mitä: kuumakivihieronta, selkähieronta ja päähieronta

Miksi: Stressi ja huono ergonomia voivat aiheuttaa ongelmia, kuten lihasjännitystä, väärää ryhtiä ja liikuntarajoitteita.

Kuinka: Hoito alkaa lempeällä kuumakivihieronnalla selälle, jonka jälkeen hoito muuttuu syvemmäksi klassiseksi selän ja kaulan hieronnaksi, ja päättyy mukavaan päähierontaan.

Hyvä : Lievittää jännitystä, tarjoaa paremman verenkierron ja vapaan hengityksen, mikä saa sinut tuntemaan olosi myös henkisesti paremmaksi.

Hoito voi auttaa fyysisten oireiden, kuten jännityksen, kivun ja liikuntarajoitteiden hoidossa.

75 €

Puolivartalohieronta-ylävartalo / jalat 45 min

60 €

Kokovartalohieronta 60min

75 €

Kokovartalohieronta
75 min

85 €

Niska-, olkapää- ja yläselkähieronta
45 min

60 €

Selkähieronta 30 min


40 €

Lisäpalvelut

Parhaan mahdollisen kokemuksen saavuttamiseksi, tarjoamme teille valinnaiset lisäpalvelut jokaisen palvelun yhteydessä.

Näitä ovat: Kuivakuppaus, päähieronta, kuivaharjaus ja selän kuorinta.