Kehon jännityksestä on tullut jokapäiväinen ongelma meille suomalaisille. Kika’s Natural Green Beauty & Spassa kutsumme sinut rauhalliseen ympäristöön, jossa rentoutuminen on tosiasia. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman palveluja, joissa juuri sinun ongelmasi otetaan huomioon!

Body Harmony

Tämä hoito on suunniteltu erityisesti niille, jotka tuntevat olonsa stressaantuneeksi ja väsyneeksi kehossaan, kaiken paikallaan istumisen jälkeen syksyn aikana.

Mitä: kuumakivihieronta, selkähieronta ja päähieronta

Miksi: Stressi ja huono ergonomia voivat aiheuttaa ongelmia, kuten lihasjännitystä, väärää ryhtiä ja liikuntarajoitteita.

Kuinka: Hoito alkaa lempeällä kuumakivihieronnalla selälle, jonka jälkeen hoito muuttuu syvemmäksi klassiseksi selän ja kaulan hieronnaksi, ja päättyy mukavaan päähierontaan.

Hyvä : Liuottaa jännitystä, tarjoaa paremman verenkierron ja vapaan hengityksen, mikä saa sinut tuntemaan olosi myös henkisesti paremmaksi.

Hoito voi auttaa fyysisten oireiden, kuten jännityksen, kivun ja liikuntarajoitteiden hoidossa

Puolivartalohieronta-ylävartalo

Puolivartalohieronta-jalat

Kokovartalohieronta

Niskan-, olkapää- ja yläselkähieronta

Selkähieronta

Urheiluhieronta

Syvä hieronta joka nopeuttaa toipumista, estää vammoja ja tekee sinusta entistä vastaanottavaisemman liikunnalle ja fyysiselle toiminnalle. Sopii sekä urheilijalle että terveysliikkujalle.

Raskaushieronta

Hieronnassa otamme huomioon raskauden eri vaiheet ja seuraamme sinun hyvinvointiasi hoidon aikana.

Tulehduksia (penikkatauti)

Tenniskyynärpää

Jännityspäänsärky

Lisäpalvelut

Jotta voit saada parhaan mahdollisen kokemuksen, tarjoamme teille valinnaiset lisäpalvelut jokaisen palvelun yhteydessä.

Näitä ovat: Päänhieronta, passiivinen venytys ja kinsesioteippaus.