Kika´s Team


Marika Omistaja / Kosmetologi

Yrittäjä, kosmetologi ja viiden lapsen äiti. Haluaa antaa kaikille sitä pientä ekstra arkeen käyttäen luonnollisia tuotteita ja nautinnolliset hoidot. Koska Sinä olet kaunis, koska Sinä olet Luonnollinen, koska Sinä olet Sinä! Juuri sen takia olemme täällä.

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Henni Kosmetologi

Nimeni on Henni ja olen kahden ihanan pojan äiti. Ammatiltani olen kosmetologi ja meikkaaja-maskeeraaja. Tällä hetkellä opiskelen estenomiksi Novia ammattikorkeakoulussa. Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja ihonhoidosta, ja viime vuosien aikana on myös luonnonkosmetiikka vienyt minut mukanaan. Autan mielelläni sinua löytämään juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja opastan sinua niiden käytössä.

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Laura Kosmetologi

Nimeni on Laura, kaupukilaistunut, kesää jälkeen viimeistä vuottaan opiskeleva kosmetologin alku. Tarjoan sinulle erilaisia hoitoja, kuten sokerointi, sekä käsi-, jalka-, että kasvohoitoja. Etenkin sokerointi on lähellä sydäntäni. Tervetuloa nauttimaan ihanaista hoidoista, sekä löytämään oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Mari Kosmetologi

Nimeni on Mari. Olen Kosmetologi ja sosionomi. Olen työskennellyt kosmetologina yli 10 vuotta ja sosionomi töiden jälkeen palannut jälleen sydäntä lähellä olevaan työhöni Kikasiin, jossa haluan antaa sinulle rentoutusta, hyvinvointia ja hoitaa juuri sinua tehokkaiden luonnonkosmetiikka tuotteiden parissa. Tervetuloa nauttimaan.

Minulle voit varata aikaa seuraaviin palveluihin:

- Kasvohoito
- Klassinen hieronta
- Kokovartalohoito
- Hot Stone hieronta
- Jalkahoito
- Manikyyri

Tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Natalie Kosmetologi

Nimeni on Natalie, olen 21-vuotias ja lähtöisin Vöyriltä. Tällä hetkellä asun Palosaarella avopuolisoni kanssa. Keväällä 2019 valmistuin kosmetologiksi Vamiasta ja keväällä 2017 valmistuin lähihoitajaksi ja ylioppilaaksi Vasa Yrkesakademistä. Unelma tehdä työtä kosmetologina alkoi kun 13-vuotiaana sain ongelmia ihon kanssa. Olin kokeillut monta eri ihonhoito tuotetta kun vihdoin löysin ekologiset ja luonnolliset tuotteet. Tämän ajan aikana olen oppinut paljon ja mielenkiintoni ihonhoitoon on lisääntynyt matkan aikana. Minun suurin intohimoni on hoitaa ihoasi ja pyrin kasvohoidon aikana antaa sinulle syvän rentoutuksen ja saada sinut tuntumaan itseäsi raikkaana ja kauniina. Tärkeä minulle on että sinä olet tyytyväinen ja että saavutamme yhdessä sinulle tärkeät tulokset. Olet erittäin tervetullut kysymyksien tai ajatuksien kanssa, autan sinua mielellään. Toivottavasti nähdään!

Minulle voit varata aikaa seuraaviin palveluihin:
-Kasvohoito
-Jalkahoito
-Ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu
-Manikyyri
-Kokovartalohieronta
-Selkä- ja niskahieronta
-Hotstone hieronta

Tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image