Kika´s Team


Marika Omistaja / Kosmetologi

Yrittäjä, kosmetologi ja viiden lapsen äiti. Haluaa antaa kaikille sitä pientä ekstra arkeen käyttäen luonnollisia tuotteita ja nautinnolliset hoidot. Koska Sinä olet kaunis, koska Sinä olet Luonnollinen, koska Sinä olet Sinä! Juuri sen takia olemme täällä.

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Marielle Kosmetologi

Nimeni on Marielle ja olen 25 vuotias nainen kotoisin saaristosta. Olen valmistunut estenomiksi Novia ammattikorkeakoulusta ja lisäksi Iho- & spaterapeutti kansaivälisellä CIDESCO tutkinnolla Ruotsin ammattikorkeakoulusta. Rakastan pitää huolta muista ihmisistä ja antaa heille sitä pientä ekstraa. Minulle olet tervetullut kaikissa asioissa, niin isot kuin pienet asiat ratkaistaan yhdessä. Make-up on myös iso intohimo, joten piristän mielellään arkesi väreillä tai meikkaan sinut juhlavaksi. Tervetuloa käymään niin pidän huolta just sinusta!

Minulle voit varata aikaa seuraaviin palveluihin:
- Kasvohoito
- Klassinen hieronta
- Kokovartalohoito
- Make-up
- Kevyt kampaus
- Hot Stone hieronta
- Candying (karvojen poisto)
- Jalkahoito
- Manikyyri
- Intialainen päähieronta

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Elin Ekokampaaja

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Henni Kosmetologi

Nimeni on Henni ja olen kahden ihanan pojan äiti. Ammatiltani olen kosmetologi ja meikkaaja-maskeeraaja. Tällä hetkellä opiskelen estenomiksi Novia ammattikorkeakoulussa ja suoritan työharjoittelua Kikasissa. Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja ihonhoidosta, ja viime vuosien aikana on myös luonnonkosmetiikka vienyt minut mukanaan. Autan mielelläni sinua löytämään juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja opastan sinua niiden käytössä.

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Laura Kosmetologi

Nimeni on Laura, kaupukilaistunut, kesää jälkeen viimeistä vuottaan opiskeleva kosmetologin alku. Tarjoan sinulle erilaisia hoitoja, kuten sokerointi, sekä käsi-, jalka-, että kasvohoitoja. Etenkin sokerointi on lähellä sydäntäni. Tervetuloa nauttimaan ihanaista hoidoista, sekä löytämään oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image