Kika´s Team


Marika Omistaja / Kosmetologi

Yrittäjä, kosmetologi ja viiden lapsen äiti. Haluaa antaa kaikille sitä pientä ekstra arkeen käyttäen luonnollisia tuotteita ja nautinnolliset hoidot. Koska Sinä olet kaunis, koska Sinä olet Luonnollinen, koska Sinä olet Sinä! Juuri sen takia olemme täällä.

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Paula Myynti- ja kehitysvastaava

Nimeni on Paula ja työskentelen Kikasissa myynti- ja kehitysvastaavana. Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja Personal Trainer. Teille asiakkaille olen ennen kaikkea se henkilö, jonka tehtävänä on mahdollistaa kokonaisvaltaisesti rentouttava ja miellyttävä hyvinvoinnin elämys Kikasissa. Kaikki toiveet, kysymykset ja palaute ovat aina tervetulleita!

Luonnonkosmetiikka on kuulunut arkipäiviini jo vuodesta 2015, jolloin itselleni puhkesi ensimmäisen kerran suunympärysihottuma. Ihon hyvinvointi on ennen kaikkea kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja puhtaalla luonnonmukaisella kosmetiikalla voidaan tukea ihon tasapainoa. Peruspilarit kuten uni, ravinto ja fyysisen/psyykkisen/sosiaalisen kuormituksen ja palautumisen suhde heijastuvat myös meidän ihosta ja hiuksista.

Minulle on tärkeää päivittäin viettää oma rauhallinen hetki ihonhoidon parissa ja vain olla läsnä. Läsnäolon ja itsensä huolehtimisen tärkeyttä haluan välittää myös asiakkaillemme.

Tavataan myymälässä!

Generic placeholder image

Laura SKY-Kosmetologi

Nimeni on Laura, ja olen lähtöisin Kannuksesta. Olen aina ollut kiinnostunut kauneudenhoidosta, ja uusimpana kiinnostuksen kohteena on ollut jo pidempään luonnonkosmetiikka. Tämän takia rakastan tehdä töitä salonkimme huippulaatuisten tuotteiden parissa! Sydäntäni lähellä on sokerointi, sekä erilaiset kasvohoidot. Sinulle, minä haluan tarjota rentouttavia sekä tuloksellisia hoitoja, joten tervetuloa nauttimaan ihanista hoidoista, sekä löytämään oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi.

Minulle voit varata aikaa seuraaviin palveluihin:
-Kasvohoito
-Yumi Lashes & Brows
-Bio Sculpture geelikynnet
-Ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu
-Sokeroinnit
-Jalkahoito ja spa-jalkahoito
-Manikyyri
-Kokovartalohieronta
-Selkä- ja niskanhieronta
-Aromaterapia
-Hotstone-hieronta
-Gua Sha

Tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Leena Kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Nimeni on Leena ja olen kotoisin Vietnamista. Olen muuttanut Suomeen kuusi vuotta sitten. Olen kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja. Persoonaltani olen tarkka, positiivinen ja iloinen. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakastyytyväisyys on tärkein asia työssäni. Pyrin jatkuvasti kehittymään työssäni ja päivitän uusia tekniikoita ja työmetodeja. Minulla on ripsien pidennyksissä Finnlash Academyn Master sertifikaatti.

Olet tervetullut varaamaan minulta ajan seuraaviin palveluihin:

-Ripsien pidennykset
-Yumi lashes and brows
-Rakennekynnet ja oman kynnen geelaus
-Kasvohoidot
-Jalkahoito- ja spajalkahoito
-Manikyyri
-Klassiset hieronnat
-Aromaterapiahieronta
-Hotstone-hieronta
-Sokeroinnit

Tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Sofia Kampaaja/Ekokampaaja ja kosmetologi

Nimeni on Sofia ja työskentelen Kikasissa kampaajana, ekokampaajana ja kosmetologina. Rakastan tehdä luonnollisia ja kauniita vaaleita sävyjä, hyödyntäen balayage tekniikkaa ja ohuita raitoja.

Tarjoamani kampaamopalvelut:
-Värjäykset / Ekovärjäykset
-Leikkaukset
-Energialeikkaus
-Hiushoidot
-Kampaukset
-Kulmien ja ripsien värjäykset

Tarjoamani kosmetologipalvelut:
-Kasvohoidot
-Hieronta
-Hot Stone hieronta
-Sokeroinnit
-Käsi- ja jalkahoidot
-Meikkaukset

Tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Julia Kampaaja

Hei! Nimeni on Julia. Työskentelen Kika’s:lla kampaajana, mutta olen myös ammatiltani kosmetologi. Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2012 ja kampaajaksi joulukuussa 2015. Olen sen jälkeen työskennellyt kauneudenhoitoalalla.

Ekologinen hiusten- ja ihonhoito ovat lähellä sydäntäni. Terve päänahka ja perusteellinen, hyvin tehty leikkaus ovat välttämättömiä kauniille hiuksille. Raikas väri hiuksissa ja olet valmis kohtaamaan maailman! Haluan tarjota asiakkailleni miellyttäviä ja rentouttavia hetkiä kampaajan tuolissa seurauksena siitä, että he tuntevat olevansa kaunein itsensä.

Olet tervetullut varaamaan minulta ajan seuraaviin palveluihin:

- Hiustenleikkaukset
- Värjäykset
- Hiushoidot
- Ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu
- Meikit

Tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Cathrina Ekokampaaja/Kampaaja

Hei, nimeni on Cathrina. Työskentelen Kikasissa kampaajana / ekokampaamona. Minulla on yli 10 vuoden kokemus ammatista, olen myös koulutettu kosmetologi.

Rakastan tehdä luonnollisia, kauniita värejä, jotka sopivat sinulle! Meidän ei pidä myöskään unohtaa hiustenleikkauksen merkitystä, joka tuo esiin luonnollisen kauneutesi ja helpottaa päivittäisiä rutiinejasi. Haluan saada sinut tuntemaan itsesi parhaaksi ilman stressiä!

Olet tervetullut varaamaan minulta ajan seuraaviin palveluihin:
-hiustenleikkaukset
-värjäykset
-hiushoidot
-kampaukset
-meikit

Tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Chanette Ekokampaaja opiskelija -40 %

NImeni on Chanette ja suoritan ekokampaaja harjoitteluani Kikasissa. Valmistun ekokampaajaksi keväällä 2022. Ekologinen hiustenhoito on lähellä sydäntäni ja se kiinnostanut minua jo teini-ikäisestä asti. Uskon vahvasti luontoon ja luonnollisuuteen, hiuksemme ja kokonaisvaltainen terveytemme hyötyvät luonnollisista ja ekologisista tuotteista.

Olet lämpimästi tervetullut varaamaan seuraavat palvelut minulle opiskelijahintaan:
Leikkaukset
Kasvivärjäykset
Savivaalennukset
Hiushoidot
Kulmien ja ripsien värjäykset, kulmien muotoilu
Energialeikkaus

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Henni (Äitiyslomalla) Kosmetologi

Nimeni on Henni ja olen kahden ihanan pojan äiti. Ammatiltani olen kosmetologi ja meikkaaja-maskeeraaja. Tällä hetkellä opiskelen estenomiksi Novia ammattikorkeakoulussa. Olen aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja ihonhoidosta, ja viime vuosien aikana on myös luonnonkosmetiikka vienyt minut mukanaan. Autan mielelläni sinua löytämään juuri sinulle sopivat ihonhoitotuotteet ja opastan sinua niiden käytössä.

Varaa aikasi täältä!

Generic placeholder image

Ellinor (Äitiyslomalla) Myymäläpäällikkö

Hei,
Nimeni on Ellinor ja olen Kika`sin myymäläpäällikkö. Voitte tavata minut kaupassa tai voitte olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Kaikista parhaiten viihdyn laatukosmetiikan viidakkossa. Mikä parasta, kaikki tuotteet ovat ekosertifioituja, ja se että voimme tarjota niitä teille meillä Kika'silla. Minulle on tärkeää että löydämme sinulle tuotteet, jotka sopivat juuri sinun ihollesi ja että samalla tunnet olosi tervetulleeksi meillä asioidessasi.

Kika'sin ovi on aina auki ja toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi meille. Jos haluatte mielummin asioida etänä, voitte soittaa tai tilata haluamanne tuotteet
meidän verkkokaupasta. Tarjoamme teille postikuljetuksen tai noudon kaupasta tilatessanne.

Autetaan toisiamme ja tuetaan paikallisia yrityksiä tänä vaikeana aikana <3

Generic placeholder image