Hei, kosmetologi Natalie täällä. Ajattelin, että annan teille muutamia vinkkejä ihonhoidosta marraskuussa. Koska ulkona on vielä plus-asteita, meillä on onneksi aikaa valmistaa ihoa oikeilla tuotteilla, ja jotka tarjoavat riittävän suojan, kunnes miinusasteet saapuu. Tällä tavalla voimme välittää tarpeetonta kuivaa ihoa, joka saa ihon ikääntymään ennenaikaisesti ja antaa näkyviä kuivuuden merkkejä ihossa. Kun iho on tullut liian kuivaksi, esiintyy ekseemaa, joka voi olla punaista, kutisevaa ja ärtyvää.

1. Pese kasvosi ja vartalo mahdollisimman lyhyessä ajassa, ja vältä kuumaa vettä. Uskokaa minua, tiedän kuinka mukavaa se on, mutta iho kuivuu siitä enemmän,  ja joka saa sen kutisemaan kun ihon uloinkerros heikkenee.

2. Lisää mieto kasvojenpuhdistus ihonhoitorutiiniin. Tuote ei saa häiritä luonnollista pH-arvoa, joka on noin 5, jolloin ärsytyksen, kuten epäpuhtauksien ja kuivuuden riski kasvaa. Tuote, joka on auttanut useita asiakkaita syksyllä hoitamaan punertavaa ja herkkää ihoa, on ollut Esse Sensitive Cleanser.

3. Öljy, öljy, öljy. Kyllä, niin hyvä kuin se on koko keholle, se on myös pelastaja kylminä aikoina. Öljy pitää ihon joustavana, mikä estää ryppyjä. Öljyn ja kosteusvoiteen erottaa se, että öljy ravitsee esim. omega-rasvahappojen muodossa, jotka sitten palauttavat ihon suojapinnan. Se muodostaa myös päivittäisen suojan, joka estää ihoa kuivumasta. Joten meidän on siis lisättävä kosteutta mutta myös rasvaa lopullisen suojan takaamiseksi. Jos et ole katsonut meidän upeaa öljyvalikoimaa, kannattaa ehdottomasti tsekta Eco By Sonya -Glory Oil, Abloom-Miracle Treatment Oil ja Esse-Repair Oil, nämät öljyt sopivat kaikille ihotyypeille.

4. Vältä hankausta. Se, mitä sanon aina poikaystävälleni kun hän lainaa tuotteitani, on että tuotteet tulee hieroa kevyillä pyöreillä liikkeillä rauhallisesti, jolloin kasvojen iho ja lihaksekset rentoutuu. Yritä hieroa rauhallisemmin ja huomaat todennäköisesti eron, emme saa unohtaa olla ystävällisiä ihollemme! 🙂

5. Kuinka usein? Tämä voi olla hyvin yksilöllistä, mutta kaiken kaikkiaan sanoisin, että sinun tulisi puhdistaa kasvosi aamulla ja illalla ja käyttää aina kasvovoidetta sen jälkeen. Vaihtoehtoisesti niille, jotka haluavat tuotteen nopeasti aamulla, voit suihkuttaa kasvovettä vaunulapulle ja pyyhkiä kasvot sillä, jollon se toimii nopeana puhdistusaineena. Kosteuttamisen tulee tapahtua, kun iho on vielä kostea, jos iho on alkanut kiristyä, olet odottanut liian kauan, jolloin öljy ja kosteusvoide eivät imeydy yhtä hyvin.

Jos sinulla on kysyttävää tästä aiheesta tai haluat vinkkejä sinulle sopivista tuotteista, jätä kommentti tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kikas.fi ja vastaan mahdollisimman pian! 🙂

Kääntää/Översätt