Hei kaikki!

Usein puhuttuna aiheena on karvanpoisto, josta jokaisella on omat mieltymysensä. Siksi haluaisinkin antaa teille vähän informaatiota koskien sokerointia, sekä vastata usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kotimainen Scandinavian Skin Candy on ammattilaisten käyttämä avainlippu tuotesarja. Se sisältää ihoa hoivaavaa xylitolia, joka rauhoittaa ihoa karvanpoiston yhteydessä. Skin Candyllä voidaan poistaa karvoja jokaiselta ihoalueelta turvallisesti, luonnollisesti ja hygieenisesti. Myöskin tuotteiden tuoksut ovat mielestäni ihania, nimensä mukaisesti kuin karkkia!

Sokeroinnin olemme valinneet hoitolaamme kaikkien muiden karvanpoistomenetelmien joukosta siitä syystä, että se on tehokas mutta hellävarainen; karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, ja se on samalla myöskin ihoystävällinen valinta. He kirjoittavat omilla kotisivuillaan näin:

“Wax is for Cars, Candy is for Skin”

”Vaha ei ole hyväksi iholle, koska se tarttuu myös elävään ihosoluun. Se ärsyttää ihoa ja silloin karvanpoisto tuntuu kivuliaalta.

Vahauksessa ihokarvat poistetaan päinvastoin kuin Skin Candyllä, karvan luonnollisen kasvusuunnan vastaisesti. Silloin on myös riski, että karvat katkeavat eivätkä irtoa karvatuppea myöden ja kasvavat takaisin nopeasti.

Me suosittelemme iholle vain parasta – Skin Candyä. Meidän luonnolliset karvanpoistomassat sisältävät Xylitolia, joka hoitaa samalla myös ihoa.

Karvat poistetaan niiden luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti, jolloin ne irtoavat paremmin ja hellävaraisemmin kuin millään muulla menetelmällä. Skin Candy karvanpoistomassa tarttuu ihokarvan lisäksi myös kuolleeseen ihosolukkoon ja jättää siksi ihon silkinpehmeäksi, viikoiksi!”

Tässä muutamia kysymyksiä ja vastauksia sokeroinnista:

Miksi sokerointi?

Vähemmän ihoärsytystä ja sisäänkasvaneita karvoja, sokeri kuorii ihoa sekä vähentää hajuja esimerkiksi kainaloden alueella, oivallinen ikäänkuin detox -vaikutteinen hoito vartalolle!

Sattuuko?

Riippuu omasta kipukynnyksestä sekä sokeroitavasta alueesta, säännöllinen sokerointi auttaa tähän. Kuitenkin kipu kestää vain pienen hetken ja hoito kestää vain lyhyen aikaa.

Ennen hoitoa:

Välta kovia kuorintoja, sekä ihon rasvausta.

Jälkeen hoidon:

Vältä hikoilua, saunomista, kuorintaa, sekä deodorantteja 24 tuntia hoidon jälkeen. Vältä myöskin suihkua heti hoidon jälkeen, mielellään vasta seuraavana päivänä.

 

Jos keksitte lisää kysymyksiä, voitte jättää kommentin tai lähetä viestiä info@kikas.fi, ja vastaan kysymyksiinne mahdollisimman pian 🙂

Kääntää/Översätt