Hyvinvointia luonnon kosmetiikasta

Kika´s Natural Green Beauty & Spa haluaa tuoda jokaiseen päivään pientä luksusta. Sinulla on oikeus olla kaunis ja voida hyvin. Sinulla on oikeus nauttia puhtaudesta ja luonnollisuudesta ilman sen kummempia ongelmia. Iho on elävä ja tarvitsee luonnonmukaisia ainesosia saadakseen juuri sen ihanan kimmoisuuden ja säteilyn. Me haluamme antaa sinulle oikeuden nauttia omasta peilikuvastasi joka aamu hymyillen. Riippumatta minkälainen iho sinulla on voit olla varma, että luonnollisilla tuotteilla siitä tulee vielä kauniimpi! Tutustu, kokeile ja ihastu!

Tutustu tuotteisiin »

Pelasta laatukosmetiikka edullisesti! Tervetuloa Helmikuu

Tällä hetkellä Kika´sessa tapahtuu paljon uutta!
Tammikuu kului hurjan nopeasti täällä Kika´sessa. Sanotaan, että aika kuluu nopeasti kun pidät hauskaa, ja juuri niin uusi vuosi on alkanut - paljon on tapahtunut ja se on ollut ennen kaikkea hauskaa...

Lue lisää uutiskirjeestämme!

Lue uutiskirje täällä!

Generic placeholder image

Abloom! ❤ Puhdas ja yksinkertainen ihonhoito ❤

Holistinen kauneushoito on lempeä kasvohoito, joka perustuu erityisiin hierontatekniikkoihin ja Abloomin kehittyneisiin kauneudenhoitotuotteisiin. Puhdas hemmottelu, joka jättää ihollesi näkyvän parantumisen tuloksen.

Lue lisää uutiskirjeestämme ja ihastu!

Lue uutiskirje täällä!

Generic placeholder image

Abloom Skincare? Mitä se on? Uusi holistinen orgaaninen ihonhoitosarja joka löydät meiltä!

Holistinen ihonhoito
Visiomme koskien ihonhoitoa sisältää sekä sisäisen että ulkoisen lähestymistavan. Säteilevää ihoa varten tarvitset oikeat tuotteet, ihoon sopivan ihonhoitorutiinin, ja sinun on myös huolehdittava hyvin sisäisestä hyvinvoinnistasi. Sinun ihosi, sinun ihonhoitosi. Ihonhoito on henkilökohtaista. Voi kestää jonkin aikaa löytää ihonhoitorutiini joka sopii sinun elämäntyyliin. Tutki ihoasi. Tutustu siihen. Katso miten se reagoi. Jos ihosi ei ole tasapainossa, sinun on ensin tehtävä töitä sen puolesta. Abloom Skincare ja meidän kosmetologit ovat apunasi matkalla.

Tutustu sarjaan!

Generic placeholder image

Miltä kuulostaisi trendikkäät hiukset, ilman myrkkyjä ja kemikaaleja?

Meillä on myös luonnollinen parturi-kampaamo jossa käytämme ainoastaan luonnollisia tuotteita. Värjäämme hiuksesi ilman kemikaaleja ja hiuksesi saavat luonnonkauniin värin. Palveluihimme kuuluu hiustenleikkuu, värjäys, hiusten vaalennus, hiuspohjan hoidot, kampaukset, sekä parran ajo sekä muotoilu. Varaa oma aikasi ja saavuta kauniit, terveet ja vahvat hiukset – luonnollisesti! Tervetuloa!

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tässä!

Generic placeholder image

LUOMULAATUISET JA PROBIOOTTISET AKTIIVIAINEET RAUHOITTAVAT JA HOITAVAT HERKÄSTI REAGOIVAA IHOA

Esse Sensitive -linjassa käytetään uusia probioottisia ainesosia palauttaakseemme suojabarriäärin toiminnan ja vähentääksemme herkkyysreaktioita.

Tuotteissa hyödynnetään kehittämäämme BIOME+ -teknologiaa ja olemme lisänneet Sensitive seerumiin eläviä probiootteja parantamaan aktiivisesti ihosi mikrobikantaa.

Minimoimme allergisten reaktioiden mahdollisuuden käyttämällä mahdollisimman hellävaraisia luomulaatuisia raaka-aineita.

Tutustu sarjaan!

Generic placeholder image

Onko väsynyt ja kuiva iho? Meidän ESSE-kosmetologit auttavat mielellään!

Syksy on ihonhoidollisesti haastavaa aikaa: ihoa pitäisi korjailla kesän aurinkohaittojen jäljiltä, mutta samalla vahvistaa sitä kohtaamaan talven haasteet. Paksut voiteet voivat olla vielä liikaa, mutta kesän kevyet geelit eivät enää riitä.

Tarvitsetko apua? Parhaimman avun tilanteessa saat meidän ESSE-kosmetologeilta, joka näkee ihosi nykytilanteen, mutta osaa arvioida sen kunnon suunnan myös lähitulevaisuudessa.

Sinun ESSE-kosmetologisi suosittelee syväpuhdistava ja kosteuttava Esse Detox kasvohoito. Se on ehdottomasti syksyn ”must have”.

Tervetuloa!

Milloin sinulle sopii?

Generic placeholder image

Luotettava

Haluatko että tilaamasi tuotteet ovat turvallisia ja alkuperäisiä?

Kikas Lifestyle & Spa on toiminut vuodesta 2012 ja on valtuutettu jälleenmyyjä.

Kaikkien valmistajien tuotteet toimitetaan joko suoraan valmistajalta tai maahantuojan kautta. Voit olla varma siitä, että ostamasi tuotteet ovat juuri se mitä tilaat eikä mikään kopio!

Lue lisää! »
img_0621

Aukioloajat

Kikas Lifestyle & Spa on auki sinua varten uusissa tiloissa osoitteessa Pitkäkatu 34.

Drop in & Shop

Ma klo 10 - 16
Ti - pe klo 10 - 18
La klo 10 - 15

Hoitolan aukioloajat

Vapaita aikoja voitte seurata helposti netin kautta. Hoitolassa palvelemme ma - la klo 9 - 20.

Muut kellonajat sopimuksen mukaan. Ajanvaraukset voitte tehdä puhelimitse päivisin ja netin kautta vuorokauden ympäri!

Varaa aikasi tästä! »

esse_salon_treatment2

Spahoidot

Kauneushoitoja löytyy pilvin pimein, kuinka tiedät mikä on juuri sinulle sopiva ja mikä on ihollesi tärkeää? Meille sinä olet tärkeä ja haluamme antaa sinulle parasta mahdollista, mutta haluamme myös, että luonto ei rasitu meidän kauneutemme takia. Joka kerta kun itse nautit luonnollisesta kasvohoidosta, säästät myös luontoäitiä. Kikas Lifestyle & Spa tarjoaa laajan valikoiman upeita luonnollisia kauneushoitoja peruskasvohoidosta kokovartalohoitoon asti. Meille on erittäin tärkeää, että tuotteet, joita käytämme hoitojen yhteydessä ovat luonnollisia, ekologisia ja toimivia.

Tutustu hoitoihin »

massage-2333206_1920

Varaa oma aikasi tässä!

Haluatko kokeilla jotain uutta? Kikas Natural Green Beauty & Spa tarjoaa täysin luonnolliset ja erittäin rentouttavat kauneushoidot juuri sinulle!

Varaa tästä! »

Tuliko muutoksia suunnitelmissa?

Muistathan ilmoittaa meille viimeistään vuorokautta ennen, mikäli haluat siirtää tai perua varaamasi ajan. Muissa tapauksissa joudumme veloittamaan 50% varatun työn hinnasta.

Soita meille +358 44 970 2893 »
fb-logo

Facebook

Voisit seurata meihin Facebookissa. Facebookissa jaamme uusia kampanjoita ja tapahtumia koko ajan!

Sirrä Facebookiin »

insta-logo

Instagram

Meidät löydät myös instagramista, seuraa meitä ja saa hyviä inspiraatioita!

Siirrä Instagramiin »

news

Uutiskirje

Kika´s uutiskirje sisältää uutuuksia sekä upeita tarjouksia! Uutiskirjeen saat kerran kuukaudessa, kirje on maksuton.

Tilaa uutiskirjeemme tästä! »

Suosittelemme